Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turneul Campionilor de Simplu, cel mai asteptat eveniment de catre amatorii de tenis

0

70 de campioni se vor duela in Brasov la Tenis Arena

Summer Stars 2015 – Turneul Campionilor de Simplu, coordonat de Circuitul Tenis Partener, este unul dintre cele mai asteptate evenimente care incheie sezonul estival pentru amatorii de tenis si va avea loc la finalul acestei luni la Tenis Arena din Brasov.

In perioada 30 octombrie – 01 noiembrie a.c., in orasul de la poalele Tampei peste 70 de jucatori din toata tara sunt asteptati sa se intreaca pentru a cuceri noi titluri de campioni. In acest an, clubul Tenis Arena si Brasovul reprezinta destinatiile perfecte pentru un weekend de tenis la cel mai inalt standard si o ocazie excelenta pentru jucatori din diferite orase sa se regaseasca pe acelasi tablou competitional. Locatia este ideala pentru desfasurarea acestui eveniment, aflat la cea de a doua editie, fiind disponibile 6 terenuri de zgura, acoperite, cu diferite facilitati, astfel incat jucatorii vor avea tot confortul pentru a se bucura de un turneu de senzatie.

Summer Stars_TP_3

La evenimentul Summer Stars 2015 se pot inscrie tenismenii care au castigat minimum o proba de simplu, a oricarui tip de turneu, in sezonul de vara din cadrul Circuitului Tenis Partener, in perioada 18 aprilie – 19 octombrie, pana la datele stabilite pentru fiecare nivel de joc. Turneul Campionilor de Simplu este structurat pe cinci niveluri de joc, respectiv 4, 5, 6, 7 si 8. Jucatorii finalisti la simplu din aceeasi perioada au o sansa, dar se pot inscrie cu prioritatea a doua fata de campioni. Locurile sunt limitate, astfel ca, in cazul in care cererea este mai mare, acceptarea se va face in functie de clasamentul de simplu.

Inscrierile la Turneul Campionilor de Simplu sunt deschise si se fac pana joi, 22 octombrie, la ora 20:00, printr-un e-mail la adresa tp@mpg.com.ro. Listele de acceptare vor fi publicate vineri, 23 octombrie, pe pagina oficiala a Tenis Partener.

In cazul jucatorilor care urmeaza sa isi schimbe nivelul dupa ce s-au calificat formal la Summer Stars 2015, invitatia se va face la proba corespunzatoare noului  nivel de joc, respectiv daca sportivul a castigat la nivelul 6 si a trecut la 7 in acest timp, va fi invitat sa ia parte la proba de nivel 7.

Turneul Campionilor de Simplu este penultimul turneu de amploare din calendarul anual al Circuitului Tenis Partener. In a doua parte a lunii, in perioada 21-22 noiembrie, va avea loc ultimul eveniment mare din an, un simultan de peste 30 de turnee in mai multe orase din tara, care este asteptat cu nerabdare de catre pasionati: Romania Joaca Tenis la Dublu.

Pentru mai multe detalii despre Summer Stars 2015 – Turneul Campionilor de Simplu si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro si dar si pagina Facebook Tenis Partener.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.