Turism balnear in judetul Cluj

1

La Cojocna,  in judetul Cluj s-a inaugurat de curand un complex balnear ce cuprinde doua lacuri, o baza de tratament si un teren de sport. Proiectul total pentru cele trei locatii a fost finanţat cu fonduri PHARE, cu suma de 5,4 milioane euro.

Cojocna şi Dejul au intrat pe harta turismului balnear. Primii turişti au făcut astăzi baie la Cojocna,  imediat ce oficialităţile au părăsit incinta complexului, potrivit articolului publicat de adevarul.ro. La Cojocna au fost amenajate cele două lacuri, au fost modernizate baza de tratament, duşurile şi a fost construit un teren de sport.

Biletul de intrare la Cojocna va fi de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii.

foto wikipedia.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.