Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trupa underground Theory of Mind își lansează sâmbătă, la Cluj, cel de-al doilea album. Banii din bilete merg către victimele #Colectiv

0

Trupa underground Theory of Mind își lansează, sâmbătă, cel de-al doilea album: Inner Friend. Lansarea are loc la Cluj, în The Shelter, iar în deschidere vor cânta două trupe invitate special din UK: Midas Fall și Raised by Swans. Banii din onorariul trupei merg către victimele #Colectiv.

TOM POZA
Info FB.com/events/513398005496316

„Inner Friend: prietenul tău lăuntric. Chiar după primul album, am simţit că trebuie să compun cât mai mult şi cât mai rapid. A funcţionat pentru o perioadă după care am realizat că primul album a fost făcut în cel puţin doi ani, aşa că mi-am dat timp să experimentez lucruri noi / să mă dezvolt / să mă reîndrăgostesc. Cam aşa au trecut doi ani de înregistrări, compus şi izolare publică (pe cât posibil). Vreau să-i mulţumesc lui Mihai Dinu (Eclectic FM / Radio Guerrilla) şi Gabriel Kirmaier (Moebius) pentru că au fost capabili să îmi spună: slow down! Inner Friend este cel de al doilea album Theory of Mind şi ne vorbeşte despre Marea Iluzie, Marele Întuneric, limitele cunoaşterii epistemologice, ataşament disfunctional şi despre speranţa într-o specie atât de disfunctională” – Vladimir, vocal/compozitor Theory of Mind

THEORY OF MIND – THE SPELL – https://youtu.be/-rRQyZy3GFQ

Cover: Jone Reed
Recording: Vladimir Bosînceanu
Producer: Vladimir Bosînceanu
Composers: Theory of Mind
Label: Independent
Year: 2015

Playlist:

1 Theory of Mind – Andromeda
2 Theory of Mind – Skin
3 Theory of Mind – The Others
4 Theory of Mind – Summer Waves
5 Theory of Mind – Paradigm
6 Theory of Mind – Weightless
7 Theory of Mind – The Spell
8 Theory of Mind – Stone
9 Theory of Mind – Shaking Mind
10 Theory of Mind – Inner Friend
11 Theory of Mind – Daydream
12 Theory of Mind – Nowhere
13 Theory of Mind – Anima
14 Theory of Mind – Vertigo

Theory of Mind este unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale post-rock/ psihedelice care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală. Trupa din Cluj din care fac parte Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziþii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Ionel Hindorean (tobe) a reusit să se afirme în scurt timp prin creaþiile profund personale, care s-au dovedit de un real impact în sfera muzicală din România. Astfel, după câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat pe Radio Guerrilla a fost “Brown Eyes”, acesta fiind în heavy-rotation săptâmâni la rând, pentru ca mai apoi locul acestuia să fie preluat de creaţia “Under The Sea”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.