Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Treasure hunt pe biciclete in Cluj!

1

Te-ai gandit ce faci sambata asta?

Grupul informal T.I.M.I., Tineri cu Initiativa Mega Interesanta, format din 3 eleve de liceu si AIDA Cluj, Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative va invita sambata, 14 Mai 2011, ora 13, in fata Salii Sporturilor,  la “vanatoare”, si nu oricum, ci pe biciclete. Pornim astfel , in cautarea “comorilor” ascunse prin Cluj, iar primele trei echipe castigatoare vor fi premiate.  Pentru aceasta activitate de Treasure Hunt va reamintim sa aduceti buletinele pentru inchirierea bicicletelor, sau va asteptam cu bicicleta proprietate personala. Inscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului http://sustainablefun.blogspot.com/ .

Proiectul “Susteinable Fun”, finantat prin programul YouthBank, este un  proiect de Educatie pentru Dezvoltare Durabila, ce doreste accentuarea valorilor sustinute de conceptul dezvoltarii durabile. In acest sens, dupa o sesiune de Teatru Forum si Teatru de Umbre si Lumini, o actiune de Tresure Hunt ce se continua si la sfarsitul acestei saptamani, va vom astepta la “Ziua Gatitului fara foc” si la o “Constructie de machete a Clujului sustenabil”.

Mai multe detalii pe blogul si pe contul de facebook al proiectului. Link-uri directe: http://sustainablefun.blogspot.com/ si www.facebook.com/sustainablefun.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.