Treasure hunt pe biciclete in Cluj!

1

Te-ai gandit ce faci sambata asta?

Grupul informal T.I.M.I., Tineri cu Initiativa Mega Interesanta, format din 3 eleve de liceu si AIDA Cluj, Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative va invita sambata, 14 Mai 2011, ora 13, in fata Salii Sporturilor,  la “vanatoare”, si nu oricum, ci pe biciclete. Pornim astfel , in cautarea “comorilor” ascunse prin Cluj, iar primele trei echipe castigatoare vor fi premiate.  Pentru aceasta activitate de Treasure Hunt va reamintim sa aduceti buletinele pentru inchirierea bicicletelor, sau va asteptam cu bicicleta proprietate personala. Inscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului http://sustainablefun.blogspot.com/ .

Proiectul “Susteinable Fun”, finantat prin programul YouthBank, este un  proiect de Educatie pentru Dezvoltare Durabila, ce doreste accentuarea valorilor sustinute de conceptul dezvoltarii durabile. In acest sens, dupa o sesiune de Teatru Forum si Teatru de Umbre si Lumini, o actiune de Tresure Hunt ce se continua si la sfarsitul acestei saptamani, va vom astepta la “Ziua Gatitului fara foc” si la o “Constructie de machete a Clujului sustenabil”.

Mai multe detalii pe blogul si pe contul de facebook al proiectului. Link-uri directe: http://sustainablefun.blogspot.com/ si www.facebook.com/sustainablefun.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.