Transilvanian Brunch la Sasausi, sambata 28 mai

0
Primavara a venit tarziu si a trecut repede. Sambata 28 mai 2011, orele 11 – 15, vom deschide si noi sezonul Transilvanian Brunch 2011 intr-o locatie pitoreasca: Scoala Veche din Sasausi (judetul Sibiu). Tot evenimentul va sta sub semnul Fratilor Grecu, artisti nascuti in Sasausi, care au pictat cateva din bisericile ortodoxe din zona. Mai multe informatii despre localitate: http://www.gal-mh.eu/pub/panouri/sasausi.html
Acces: dinspre DN1 (in dreptul satului Carta), pe directia Nou Roman, Sasausi spre Agnita sau dinspre Agnita, Chirpar si Sasausi.
Transilvanian Brunch a aparut la inceputul anului 2008 ca o initiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca si colaborare in Valea Hartibaciului, dar si ca un exercitiu de promovare a produselor locale (in special producatori ai BioCoop Sibiu). Totodata, a fost un bun motiv de intalnire multiculturala – “in afara orelor de program” – a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale. Brunch-urile sunt organizate de regula in ultima sambata a fiecarei luni intr-o locatie deosebita si se bucura pe langa oferta culinara si de o tematica speciala.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează