Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Transilvania Music Event – cel mai mare eveniment muzical din Cluj / 18-20 mai 2012

0

Transilvania Music Event este cel mai mare festival muzical din Cluj, care anul acesta a ajuns la a 4-a editie. Timp de trei zile, in perioada 18-20 mai 2012, Transilvania Music Event va încinge atmosfera , publicul clujean având ocazia să participe la 50 de concerte, peste 30 activităţi în aer liber şi concursuri care mai de care mai distractive. Noutatea ediţiei din 2012 a festivalului Transilvania Music Event şi pentru prima dată in Cluj-Napoca, o constituie cele 2 scene amplasate pe Platoul Sălii Sporturilor care vor funcţiona concomitent şi pe care vor urca artişti internaţionali şi naţionali, gata să electrizeze publicul clujean.

BUG MAFIA, GUESS WHO, DELIA, CRBL sau SMILEY sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta pe prima scenă la Transilvania Music Event, în timp ce, pe a doua scenă precum BAR 9, BARE NOIZE, HIGHRANKIN, PSYCHOFREUD sau GOJIRA +PLANET H sunt doar câteva nume care vor aduce muzica electronică la un nou nivel.

Pe parcusul celor 3 zile se vor organiza concursuri de divertisment, workshop-uri, competiţii sportive, streetball şi beach volley şi un TREASURE HUNT, iar celor care le plac senzaţiile tari le stă la dispoziţie un parc de distracţii.

Pe lângă asta, festivalul va găzdui şi concursul Battle of the Bands Transilvania, binecunoscut deja ca o rampă de lansare pentru trupele de pop-rock din Transilvania. În cadrul acestei competiţii, trupele vor avea ocazia să cânte piese proprii dar mai ales coveruri, cu care să antreneze şi să cucerească publicul pentru a le oferi cât mai multe voturi, premiul fiind unul substanţial.

Un alt concurs ce se va defăşura în cadrul festivalului Transilvania Music Event este TME’s Dance Stage, o competiţie dedicată împătimiţilor de streetdance care va include şi un battle de breakdance. Scena, luminile şi muzica vor asigura cadrul optim pentru ca fiecare spectator să simtă ritmul şi şă danseze alături de participanţi.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul festivalului Transilvania Music Event puteţi accesa site-ul  evenimentului www.transilvaniamusicevent.ro  şi pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Transilvania-Music-Event-Official/326069037459436.

——–

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.