TransilvAero 2010 / 100 de ani de la primul zbor cu motor jet al lui Henri Coanda!

0

Aerodromul Ghimbav 14-15 august 2010
Brasovul devine capitala aviatiei romanesti, la TransilvAero Show 2010! Se vor sarbatori 100 de ani de la primul zbor cu motor jet al lui Henri Coanda, printr-un spectacol aviatic complet, ce reuneste cele mai importante formatii de zbor autohtone.

TransilvAero Show prezinta in cadrul acestei editii competitia internationala de acrobatie aeriana Grand Aero Challenge. Sase piloti recunoscuti intra in cursa alaturi de recordman-ul Zoltan Veres, unul dintre cele mai sonore nume ale aviaţiei europene actuale. Zoltan are cinci inregistrari in Cartea Recordurilor pentru zborul acrobatic si este cel care a avut ideea acestei intreceri aviatice, care a debutat anul trecut in Ungaria.

Detalii despre programul evenimentului pe site-ul oficial.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează