Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toti pentru ANIMATIE pentru Toti

0

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA, organizeaza in lunile iulie si august 4 tabere de animatie, pentru copii si tineri intre 8 si 17 ani astfel in Centrul Cercetasesc Nocrich din judetul Sibiu.

Tabara roz este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre: 8 – 10 ani si va avea loc in perioada: 21 – 28 iulie. In tabara roz copiii vor lua parte la activitati diverse de animatie, de la ateliere de confectionat jucarii, teatru de papusi, la gatit fara foc, jocuri sportive, reciclare creativa sau drumetii.

Tabara albastra este dedicata adolescentilor cu varste intre 12 – 14 ani si va avea loc in perioada 5 – 11 august. In aceasta tabara adolescentii vor participa la animatie de expresie, aventura outdoor, conexiune cu mediul natural, gospodarire proprie, prim ajutor, povesti la foc de tabara.

Tabara portocalie ii asteapta pe copiii intre 10 – 12 ani, in perioada 12 – 18 august pentru animatie de expresie, drumetii, jocuri sportive, storytelling, teatru de umbre, mima, ateliere de confectionat instrumente muzicale, gatit fara foc.

Asteptam adolescentii cu varste cuprinse intre 14 – 17 ani in perioada 19 – 25 august in tabara verde pentru 5 zile de animatie de expresie, dans modern, light painting, teatru forum, music jam session, creatie instrumente muzicale, gatit fara foc.

Implicarea in activitati de animatie socio-culturala favorizeaza dezvoltarea personala, sociala si emotionala, abilitatile lingvistice si de comunicare, dezvoltarea fizica, cunoasterea si intelegerea lumii si dezvoltarea creativitatii.

Asa ca pregateste repede bagajul in care sa iti pui periuta de dinti, haine comode, creativitate, o doza de entuziasm si dorinta de a te bucura de o saptamana de educatie, animatie si disractie.

Informatii si inscrieri pe site-ul Taberelor AIDA: www.tabereleaida.ro

Afis tabere vara 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.