Toti pentru ANIMATIE pentru Toti

0

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA, organizeaza in lunile iulie si august 4 tabere de animatie, pentru copii si tineri intre 8 si 17 ani astfel in Centrul Cercetasesc Nocrich din judetul Sibiu.

Tabara roz este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre: 8 – 10 ani si va avea loc in perioada: 21 – 28 iulie. In tabara roz copiii vor lua parte la activitati diverse de animatie, de la ateliere de confectionat jucarii, teatru de papusi, la gatit fara foc, jocuri sportive, reciclare creativa sau drumetii.

Tabara albastra este dedicata adolescentilor cu varste intre 12 – 14 ani si va avea loc in perioada 5 – 11 august. In aceasta tabara adolescentii vor participa la animatie de expresie, aventura outdoor, conexiune cu mediul natural, gospodarire proprie, prim ajutor, povesti la foc de tabara.

Tabara portocalie ii asteapta pe copiii intre 10 – 12 ani, in perioada 12 – 18 august pentru animatie de expresie, drumetii, jocuri sportive, storytelling, teatru de umbre, mima, ateliere de confectionat instrumente muzicale, gatit fara foc.

Asteptam adolescentii cu varste cuprinse intre 14 – 17 ani in perioada 19 – 25 august in tabara verde pentru 5 zile de animatie de expresie, dans modern, light painting, teatru forum, music jam session, creatie instrumente muzicale, gatit fara foc.

Implicarea in activitati de animatie socio-culturala favorizeaza dezvoltarea personala, sociala si emotionala, abilitatile lingvistice si de comunicare, dezvoltarea fizica, cunoasterea si intelegerea lumii si dezvoltarea creativitatii.

Asa ca pregateste repede bagajul in care sa iti pui periuta de dinti, haine comode, creativitate, o doza de entuziasm si dorinta de a te bucura de o saptamana de educatie, animatie si disractie.

Informatii si inscrieri pe site-ul Taberelor AIDA: www.tabereleaida.ro

Afis tabere vara 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează