Toate cuplurile care se căsătoresc în Cluj-Napoca primesc un volum de poezii de dragoste personalizat cu poza lor pe copertă

0

Căsătoria este un moment deosebit în viața mirilor și a familiilor acestora. De acum, în Cluj-Napoca, nunta este marcată și printr-un cadou inedit. Începând din luna iulie 2016, toate cuplurile care se căsătoresc în acest oraș primesc cadou volumul de poezii de dragoste ”tRai în doi” personalizat cu poza mirilor pe copertă.

Inițiativa aparține lui Victor Miron, autorul volumului de poezii, căruia i s-au alăturat cei de la Gobilier, un nou magazin de mobilier și decorațiuni.

”Ideea mi-a venit după ce mai multe cupluri mi-au comandat cartea personalizată cu poza chiar de la ziua nunții. Sper să-i ajute ca sentimente de iubire dintre ei să se păstreze cât mai vii pentru cât mai mult timp, mail ales că poeziile sunt despre tRaiul în doi.” spune Victor Miron.

Procedura este una cât se poate de simplă. Doritorii trebuie să trimită pe adresa de mail nunta@blinkprintmedia.ro o poză care doresc să apară pe copertă și o scanare a certificatului de căsătorie. Tot pe poșta electronică ei vor fi anunțați când e gata cartea și pot merge la showroomul celor de la Gobilier, pe strada București nr 72, pentru a o lua în posesie.

”I-am oferit și eu soției acestă carte cu poza noastră pe copertă și reacția ei foarte pozitivă m-a convins să dăm cadou cartea tinerilor însurăței din comunitatea noastră” spune George Scheau, managerul Gobilier.

Campania se va desfășura inițial pe toată perioada lunii iulie, urmând să fie prelungită dacă va avea succes. Același volum de poezii a fost de curând oferit ca mărturie, cu poza mirilor pe copertă, tuturor invitaților la o nuntă din Cluj-Napoca. Victor Miron a mai făcut mai multe acțiuni de apropiere a oamenilor de carte prin intermediul campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față (câteva dintre ele: transport public gratuit pentru cititori, cabinet stomatologic anti-cariat, biblioteca vecinilor, gala cititiorilor, intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.