Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toastmasters Cluj: Concurs national de discursuri umoristice

0

Sâmbătă 22 Februarie 2014, în sala de conferințe a Hotelului Melody din Cluj  se va desfăşura un concurs de discursuri umoristice organizat de clubul Toastmasters Cluj.

Intrarea este liberă.

toastmasters cluj

 

Concurs discursuri umoristice Toastmasters Cluj

Membrii Toastmasters din Cluj și din alte cluburi din ţară se vor întrece în dibăcia de a mânui cuvintele pentru a convinge juriul că merită să ajungă pe podium. Vor exista două secţiuni: una cu discursuri pregătite si una cu discursuri improvizate.
Scopul acestui eveniment este de a face publică misiunea organizaţiei Toastmasters Cluj, aceea de ajuta oamenii în dezvoltarea lor personală şi profesională. De asemenea, prin intermediul acestui eveniment se doreşte şi scoaterea membrilor organizaţiei dintr-un mediu familiar pentru a-şi exersa abilităţile oratorice în faţa unui public nou. Organizatorii evenimentului sunt la rândul lor membri ai acestui ONG bazat pe dezvoltarea abilităţilor de vorbit în public si ale celor de leadership. În fiecare marţi aceștia îşi exersează aceste deprinderi în cadrul şedinţelor, înconjuraţi de alţi oameni cu aceleaşi năzuinţe de dezvoltare.
Toastmasters International este o organizație non-profit de învăţământ care predă vorbitul în public şi abilităţi de lider la nivel mondial printr-o reţea de cluburi. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent peste 270.000 de membri în 13.000 de cluburi în 116 ţări. În fiecare săptămână, Toastmasters ajută mai mult de un sfert de milion de oameni din fiecare etnie, educaţie şi profesie pentru a construi competenţa lor în comunicare astfel încât să poată câştiga încrederea de a conduce pe alţii.

cluj.toastmasters.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.