Toastmasters Cluj: Concurs national de discursuri umoristice

0

Sâmbătă 22 Februarie 2014, în sala de conferințe a Hotelului Melody din Cluj  se va desfăşura un concurs de discursuri umoristice organizat de clubul Toastmasters Cluj.

Intrarea este liberă.

toastmasters cluj

 

Concurs discursuri umoristice Toastmasters Cluj

Membrii Toastmasters din Cluj și din alte cluburi din ţară se vor întrece în dibăcia de a mânui cuvintele pentru a convinge juriul că merită să ajungă pe podium. Vor exista două secţiuni: una cu discursuri pregătite si una cu discursuri improvizate.
Scopul acestui eveniment este de a face publică misiunea organizaţiei Toastmasters Cluj, aceea de ajuta oamenii în dezvoltarea lor personală şi profesională. De asemenea, prin intermediul acestui eveniment se doreşte şi scoaterea membrilor organizaţiei dintr-un mediu familiar pentru a-şi exersa abilităţile oratorice în faţa unui public nou. Organizatorii evenimentului sunt la rândul lor membri ai acestui ONG bazat pe dezvoltarea abilităţilor de vorbit în public si ale celor de leadership. În fiecare marţi aceștia îşi exersează aceste deprinderi în cadrul şedinţelor, înconjuraţi de alţi oameni cu aceleaşi năzuinţe de dezvoltare.
Toastmasters International este o organizație non-profit de învăţământ care predă vorbitul în public şi abilităţi de lider la nivel mondial printr-o reţea de cluburi. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent peste 270.000 de membri în 13.000 de cluburi în 116 ţări. În fiecare săptămână, Toastmasters ajută mai mult de un sfert de milion de oameni din fiecare etnie, educaţie şi profesie pentru a construi competenţa lor în comunicare astfel încât să poată câştiga încrederea de a conduce pe alţii.

cluj.toastmasters.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează