Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tirgu Mures: Start inscriere editia a 4-a TechDrive, o noua sesiune Kids learning code

0

Am initiat TechDrive ca un curs gratuit de 24 de saptamani in 2015, pentru a creste intelegerea si apetitul copiilor catre domeniul IT prin traininguri, ateliere de lucru ai resurse e-learning. Programul a evoluat din 2015 adaptandu-se la module invatare si de motivare a copiilor si parintilor.

 1002692_1542780102670074_6268852388527789630_n

Ajunsi la a 4-a editie in 2017, atelierele ar loc saptamanal, timp de 7 sesiuni in perioada 22 aprilie – 15 iunie (cu mici pauze de 1 mai si Rusalii). Programul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani si are scopul de a-i invata programare intr-un mod atractiv, prin proiecte interesante, demonstratii si prezentari fascinante ale unor invitați si profesionisti locali, de a aduce impreuna copii cu aceleasi interese, si nu in ultimul rand de a crea la final proiecte interesante. Fiecare modul aduce noi provocari, iar participantii vor castiga incredere si abiliati esentiale.

Inscrierile pentru noua editie s-a deschis Miercuri, 5 aprilie, si deja avem ocupate 14 locuri din 25 🙂

Va invitam sa distribuiti mesajul parintilor pentru a-si aduce copiii sa-si petreaca diminetile de sambata in mod constructiv, invatand nonformal programare (in limita locurilor disponibile).

Am fost cu totii surprinsi, in ultimii 2 ani de TechDrive, de agilitatea și capacitatea copiilor, care au parcurs foarte rapid activitatile desfasurate.  Acest lucru ne demonstreaza din nou necesitatea unor astfel de programe educationale care sa le stimuleze inteligenta si sa ii ajute sa se dezvolte in domeniul pe care sunt talentati, incepand de la varste fragede, nu abia inainte, sau chiar dupa, absolvirea unei universitati.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, vizitati site-ul www.techdrive.ro sau pagina noastra de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.