Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tîrgu Mureș: Descoperă Tîrgu Mureș în alergare la Mureș Half Marathon!

0

Asociația Mureș Runners anunta deschiderea înscrierilor la Mureș Half Marathon, ediția 2018 în 12 februarie. Te invităm să participi duminică, 6 mai 2018 la evenimentul prin care descoperim împreună Tîrgu Mureș-ul în alergare.

Concept Mureș Half Marathon:

În cadrul unui traseu de asfalt și piatră cubică, Mureș Half Marathon ne va purta pașii prin cele mai reprezentative puncte ale orașului. Luăm startul din Piața Teatrului, parcurgem centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, descoperim clădirile emblematice ale urbei, ajungem la Cetatea Medievală, și continuăm să alergăm prin cartierele noi ale orașului.

Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperii latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș.

Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus petru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Tîrgu Mureșul mai frumos de dăruit în cea mai vie perioadă a anului

Probe #mhm2018:
Participanții se vor putea înscrie la oricare dintre cele 4 probe ale competiției incepand din data de 12 Februarie 2018:

– Semimaraton (21 km),
– Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 km fiecare),
– Cursa Individuală de 10 km,
– Kids RUN (1km).

Credem că mișcarea și sportul aduc sănătate în viețile noastre indiferent de vârstă. Astfel am creat evenimentul în mod special pentru a oferi plăcerea de a participa copiilor, adulților activi, cât și seniorilor.

Program Mureș Half Marathon:
Sâmbătă, 5 mai: Foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș: Sport Expo

09.00 – 18.00: Ridicarea kiturilor de concurs de către participanți

Duminică, 6 mai: probe Mureș Half Marathon, Pasta Party și Premiere Piața Trandafirilor

07.30 -08.30: Predare kituri pentru participanții veniți din afara orașului;

12.00: Start Kids Run 1 km

08.30 – 09.00: Incălzire cu echipa Mureș Runners

09.15: Start probe Half Marathon 21 km; Ștafetă 4 participanți X 5 km fiecare; Cross Individual 10 km.

Piața Teatrului Național din Tîrgu Mureș

13.00: Pasta party în aer liber

14.30: Festivitatea de premiere

Kitul de participare Mureș Half Marathon:
Kitul de participare MHM conține produse consacrate și iubite de către alergători; medalie de Finisher custom made, CIP de cronometrare de unică folosință, număr de concurs; voucher acces Pasta Party, diplome ce vor putea fi descărcate online, broșurile sponsorilor, acces la punctele de hidratare si alimentare, fotografii de la eveniment, premii pentru castigatori, cap si maneci de alergare si alte surprize.

Parteneri Instituționali:
Primăriei Municipiului Tîrgu Mureș și Consiuliul Local al Municipiului Tîrgu Mureș.

Despre Mureș Runners:

Mureș Runners este o asociație de tineri de toate vârstele uniți de pasiunea pentru sport, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.