Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Tineri pe înălţimi” @ Parcul Naţional Piatra Craiului

0

RNP – Romsilva – Administraţia Parcului Naţional Piatra Craiului R.A., organizează marţi şi miercuri, 11 – 12 iulie 2017, o excursie tematică pentru un grup de elevi de la Liceul Teoretic “Mitropolit Ioan Meţianu” Zărneşti, în cadrul proiectului internaţional “Youth at the top”, http://www.youth-at-the-top.org/en/, implementat de Asociaţia Alparc din Franţa, cu sprijinul financiar al Ministerului German de Mediu şi al Principatului Monaco.

logo

Activitatea se află la a treia ediţie şi se va desfăşura în aceeaşi dată, în peste 50 de arii naturale protejate din Alpi şi Carpaţi, din 9 ţări – Austria, Franţa, Germania, Italia, Slovenia, Elveţia, Polonia, România şi Slovacia.

Obiectivul activităţii este apropierea tinerilor de zonele montane şi implicit de ariile naturale protejate.

În cadrul activităţii organizate de Administraţia Parcului Naţional Piatra Craiului participanţii vor avea ocazia să descopere bogăţia elementelor naturale din parc prin parcurgerea unui traseu spectaculos, respectiv: Oraşul Zărneşti – Valea Crăpăturii – Şaua Crăpătura – Vârful Piatra Mică – Cabana Curmătura. Participanţii vor înnopta la cabana Curmătura, iar a doua zi după exprimarea verbală şi nonverbală a experienţei trăite pe munte, se vor întoarce în Zărneşti pe traseul Cabana Curmătura – Valea Curmătura – Fântâna lui Botorog.

Ţinând cont de succesul activităţii organizate anul trecut sperăm să ne atingem din nou un obiectiv important, acela de a insufla copiilor o atitudine ecologică, dragoste de munte, spirit civic şi solidaritate în exprimarea idealurilor comune.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.