Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere din România, anunță a V-a ediție

0

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere pentru corp și minte, anunță cea de-a cincea ediție ce se va desfășura în perioada 12-18 mai, la Fundățica – Rucăr Bran. Timp de șapte zile, participanți veniți din toată țara vor beneficia de cel mai curat aer din România (certificat prin analize de Global Atmosphere Watch) și de un program de detoxifiere completat de workshop-uri și educație despre nutriție, metabolism și corp, de antrenamente, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditatie, tehnici de respirație), de consiliere motivațională și de activități de grup.

THE CODE este un program unic în România, îmbinând, într-un pachet de trei săptămâni, concepte de top din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor, al nutriției alcaline și al educatiei. Se adresează celor care își doresc un start rapid în transformarea corpului lor.

THE CODE 4

“Am hotărât să am grijă de mine. Trebuia să mă ocup de mine, pentru a putea face lucruri în continuare. THE CODE te pune în contact cu mintea ta, cu organismul tău, într-un alt fel decât o poți face prin orice altceva. Este o codificare, un cumul de activități care îți dau energie și forță absolut incredibile, dar mai ales te ajută să descoperi ce poți face cu adevărat”, spune Andreea, absolventă THE CODE.

Programul complet este conceput pentru 21 de zile, timpul necesar pentru crearea unui nou obicei, așa cum atestă studiile. Prima săptămână are loc înainte de tabără și este dedicată pregătirii pentru perioada de detoxifiere. Cea de-a doua săptămâna reprezintă punctul culminant, activitățile având loc în cadrul taberei de la munte, aici regăsindu-se abordarea completă (detox, antrenamente, educație, body&mind), iar cea de-a treia săptămână este rezervată acomodării la dieta obișnuită, post detoxifiere, cu o activitate intensă de consiliere și suport.

Programul este realizat din trei componente de bază, motivul pentru care este singular pentru piața din România.

Prima componentă o reprezintă detoxifierea, fundamentul pe care poate începe orice proces de transformare corporală.

Protocolul de detoxifiere este conceput pe baza ultimelor teorii nutriționale integrative din S.U.A., fiind construit în jurul conceptului de alimentație lichidă, bazată pe sucuri proaspete de fructe si legume, alături de super-alimente  și suplimente organice. Un pas important este semnarea de parteneriate strategice cu instituții de cercetare medicală și producători agricoli bio din România, promovând inovația de ultimă generație și produsele agricole românești de cea mai bună calitate.

Un participant al taberei THE CODE consumă în medie, sub formă lichidă, peste 40 kilograme de fructe și legume, peste 20 de litri de apă alcalină și 3 litri de ceai, în cele șapte zile petrecute la altitudinea de 1360 de metri. Fără această detoxifiere, nu ar fi posibilă transformarea și corpului, prin curățarea intestinelor și regenerarea ficatului.

A doua componentă este o codificare din 12 antrenamente și rutine sportive, concepută special pentru THE CODE de către co-fondatorul programului, George Bogdan, life coach cu peste 20 de ani de experiență internațională în domeniu. Fiecare sesiune are propria modalitate de a modifica metabolismul și producția hormonală. Programul bootcamp-ului include maximum patru antrenamente pe zi, sesiuni  cu intensitate ridicată, clase semnătură ale lui Geo Bogdan sau din categoria “body&mind”.

A treia componentă a programului THE CODE este formată din workshop-uri de educație pe teme precum nutriție, biomecanică, anatomie, biochimie și teoria antrenamentului. Odată înțeles corpul în profunzimea proceselor sale, cauza afecțiunilor devine clară fiecărui participant, moment care declanșează fenomenul de homeostază, de vindecare.

Programul este o soluție unică pentru toți cei aflați în căutarea unui moment de respiro pentru trup, minte și suflet. Cei peste 170 de absolvenți ai taberelor THE CODE de până acum vin din companii sau activitate antreprenorială,  stresul și programul încărcat ajungând să își spună cuvântul asupra sănătății și stilului lor de viață.

 “Participanții vin către noi cu o dorință accentuată  de schimbare. În THE CODE, îi scoatem din zona de confort și îi ducem acolo unde are loc transformarea. Este mai mult decât un proces de detoxifiere, lucrăm cu emoțiile și fricile fiecăruia în parte. Aici dăm înapoi kilometrajul real al celulei și schimbăm obiceiurile nepotrivite, astfel încât să se întoarcă acasă oameni diferiți”, spune George Bogdan, co-fondator al programului THE CODE.

Lansat pe piață în iunie 2015, THE CODE este programul-etalon din România ce combină concepte avansate din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor sportive, al nutriției alcaline integrative și al educației.

Mai multe informații despre program, pot fi obținute de pe site-ul www.btcode.eu sau contactând echipa THE CODE la adresa office@btcode.eu ori la numărul de telefon 021.224.07.04 Înscrierile pentru următoarea ediție THE CODE se realizează accesând http://www.btcode.eu/shop/. Locurile sunt limitate.

Despre THE CODE

THE CODE este cel mai avansat program din România de detox metabolic holistic, slăbit sustenabil, nutriție alcalină integrativă, antistres, echilibrare mentală, antrenamente, oxigenare profundă, energizare, echilibrare corp-minte și transformare corporală. The CODE este un model educațional livrat celor care își doresc un start rapid în transformarea corpului lordar și celor care vor să beneficieze de un nivel avansat de cunoștințe despre sănătate si corpul lor.

Programul a fost lansat pe piață în iunie 2015 de către George Bogdan, Bogdan și Anamaria Putinică. Până în prezent, au avut loc patru ediții cu peste 170 de participanți.

www.btcode.eu

Pagina de Facebook THE CODE

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.