Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tg. Mureș / Concert: Opriți Masacrul Verde/Ne Vágj Ki Minden Fát

0

THINK GREEN Opriți Masacrul Verde/Ne Vágj Ki Minden Fát împreună cu Vizi Imre, Koszika, Mantis și 4 Friends.

Mișcarea Ecocivică Opriți Masacrul Verde (M.E.O.M.D) în parteneriat cu Asociația UnDaVerde, Asociația Șanse Egale Fără Frontiere și Fundația Comunitară Mureș invită locuitorii din Tg. Mureș la Concertul dedicat copacilor din oraș, în data de 26 ianuarie 2014, ora 18:00, la Palatul Culturii.

Intrarea este liberă!

Cu ocazia evenimentului va fi organizată și o expoziţie de fotografie dedicată copacilor masacrați din oraș: GUERILLA FOTO EXPO. Locuitorii orasului, prezenti la concert, vor fi informați despre însemnătatea copacilor din oraş, precum şi despre impactul acestora asupra sănătăţii noastre. Totodată aceștia vor avea ocazia să răspundă și unui chestionar, prin care inițiatorii acestei campanii doresc să-i consulte cu privire la această ,,problematică locală,,  și/sau să se înscrie voluntar în activitățile viitoare ale campaniei.

BANNER

Acest eveniment face parte din Campania THINK GREEN!  Opriţi masacrul verde! Ne Vágj Ki Minden Fát! Scopul acestei campanii este de a opri masacrarea copacilor și a spaţiilor verzi din zonele urbane, și de a convinge autorităţile locale să adopte o politică coerentă de mediu care să stopeze tăierea și toaletările iresponsabile ale arborilor din oraș Realizarea și implementarea unui Program, cu o metodologie coerentă de plantare, tăiere și toaletare a arborilor care să includă recomandările/propunerile/soluțiile specialiștilor și organizațiilor neguvernamentale din domeniu,  precum și ale întregii comunități.

Perioadă de desfășurare noiembrie 2013 – iunie 2014.

plakt spons

http://opritimasacrulverde.bl.ee/

https://www.facebook.com/groups/opritimasacrul/

https://www.facebook.com/groups/nevagjkimindenfat/

Mișcarea Ecocivică Opriți Masacrul Verde (M.E.O.M.D) este o mișcare informală/un grup civic deschis, care a luat naștere cu aproximativ 2 ani în urmă cu scopul de a  proteja și conserva mediul în orașul Tg Mures.

Această campanie beneficiază de asistența Centrului de Resurse pentru participare publică (CeRe) în cadrul proiectului Comunități Active pentru Mediu, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.