Tg. Mureș / Concert: Opriți Masacrul Verde/Ne Vágj Ki Minden Fát

0

THINK GREEN Opriți Masacrul Verde/Ne Vágj Ki Minden Fát împreună cu Vizi Imre, Koszika, Mantis și 4 Friends.

Mișcarea Ecocivică Opriți Masacrul Verde (M.E.O.M.D) în parteneriat cu Asociația UnDaVerde, Asociația Șanse Egale Fără Frontiere și Fundația Comunitară Mureș invită locuitorii din Tg. Mureș la Concertul dedicat copacilor din oraș, în data de 26 ianuarie 2014, ora 18:00, la Palatul Culturii.

Intrarea este liberă!

Cu ocazia evenimentului va fi organizată și o expoziţie de fotografie dedicată copacilor masacrați din oraș: GUERILLA FOTO EXPO. Locuitorii orasului, prezenti la concert, vor fi informați despre însemnătatea copacilor din oraş, precum şi despre impactul acestora asupra sănătăţii noastre. Totodată aceștia vor avea ocazia să răspundă și unui chestionar, prin care inițiatorii acestei campanii doresc să-i consulte cu privire la această ,,problematică locală,,  și/sau să se înscrie voluntar în activitățile viitoare ale campaniei.

BANNER

Acest eveniment face parte din Campania THINK GREEN!  Opriţi masacrul verde! Ne Vágj Ki Minden Fát! Scopul acestei campanii este de a opri masacrarea copacilor și a spaţiilor verzi din zonele urbane, și de a convinge autorităţile locale să adopte o politică coerentă de mediu care să stopeze tăierea și toaletările iresponsabile ale arborilor din oraș Realizarea și implementarea unui Program, cu o metodologie coerentă de plantare, tăiere și toaletare a arborilor care să includă recomandările/propunerile/soluțiile specialiștilor și organizațiilor neguvernamentale din domeniu,  precum și ale întregii comunități.

Perioadă de desfășurare noiembrie 2013 – iunie 2014.

plakt spons

http://opritimasacrulverde.bl.ee/

https://www.facebook.com/groups/opritimasacrul/

https://www.facebook.com/groups/nevagjkimindenfat/

Mișcarea Ecocivică Opriți Masacrul Verde (M.E.O.M.D) este o mișcare informală/un grup civic deschis, care a luat naștere cu aproximativ 2 ani în urmă cu scopul de a  proteja și conserva mediul în orașul Tg Mures.

Această campanie beneficiază de asistența Centrului de Resurse pentru participare publică (CeRe) în cadrul proiectului Comunități Active pentru Mediu, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează