Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDx va sosi in primavara si in Cluj Napoca!

1

E un motiv de bucurie, de activare a comunitatii, de dezvoltare de idei creative. O etapa importanta este sa identificam cei mai potriviti vorbitori pentru eveniment. Tu pe cine ai vrea sa auzi, sa cunosti la TEDx in Cluj Napoca??

Va invit sa sugeraţi, in comentarii, cei mai potriviti vorbitori pentru evenimentul de la Cluj si sa motivati alegerile voastre aici.

Cateva detalii despre TED si TEDx

TED este un proiect non profit, descris de sloganul Ideas Worth Spreading. A început în 1984 ca o conferinţă care aduna laolaltă oameni din trei domenii: tehnologie, entertainment şi design. S-a dezvoltat într-o serie amplă de conferinţe şi a căpătat un impact global odată cu lansarea site-ului TED.com, un conglomerat de discursuri puternice ale celor mai interesanti oameni din diverse domenii. Discursurile TED sunt scurte, gratuite si de impact.

tedx-siglaTEDx este o serie de evenimente locale, desfasurate peste tot in lume, dupa modelul conferintelor TED. Evenimentul nu are o miza financiara pentru organizatori, care pot dobandi aceasta franciza in mod gratuit, angajandu-se doar sa respecte standardele impuse de organizaţia TED. Evenimentul consta într-o insiruire de discursuri, cateva inregistrate si majoritatea live, dar fiecare mai scurte de 18 minute, tinute de oameni valorosi ai comunitatii locale, nationale si internationale. Oricine este liber sa participe la TEDx, contra unei taxe simbolice, menita sa acopere o parte din cheltuielile organizatorice si sa ateste interesul participantilor.

Te asteptam sa te implici si te asteptam la TEDx a la Cluj!

PS: Mulţumim Lia Bolte pentru informaţie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.