TEDx va sosi in primavara si in Cluj Napoca!

1

E un motiv de bucurie, de activare a comunitatii, de dezvoltare de idei creative. O etapa importanta este sa identificam cei mai potriviti vorbitori pentru eveniment. Tu pe cine ai vrea sa auzi, sa cunosti la TEDx in Cluj Napoca??

Va invit sa sugeraţi, in comentarii, cei mai potriviti vorbitori pentru evenimentul de la Cluj si sa motivati alegerile voastre aici.

Cateva detalii despre TED si TEDx

TED este un proiect non profit, descris de sloganul Ideas Worth Spreading. A început în 1984 ca o conferinţă care aduna laolaltă oameni din trei domenii: tehnologie, entertainment şi design. S-a dezvoltat într-o serie amplă de conferinţe şi a căpătat un impact global odată cu lansarea site-ului TED.com, un conglomerat de discursuri puternice ale celor mai interesanti oameni din diverse domenii. Discursurile TED sunt scurte, gratuite si de impact.

tedx-siglaTEDx este o serie de evenimente locale, desfasurate peste tot in lume, dupa modelul conferintelor TED. Evenimentul nu are o miza financiara pentru organizatori, care pot dobandi aceasta franciza in mod gratuit, angajandu-se doar sa respecte standardele impuse de organizaţia TED. Evenimentul consta într-o insiruire de discursuri, cateva inregistrate si majoritatea live, dar fiecare mai scurte de 18 minute, tinute de oameni valorosi ai comunitatii locale, nationale si internationale. Oricine este liber sa participe la TEDx, contra unei taxe simbolice, menita sa acopere o parte din cheltuielile organizatorice si sa ateste interesul participantilor.

Te asteptam sa te implici si te asteptam la TEDx a la Cluj!

PS: Mulţumim Lia Bolte pentru informaţie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.