Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDx Targu Mures Salon

0

Celebrele “conferințele”  și discursuri TED s-au extins rapid în România în cadrul evenimentelor TEDx – evenimente organizate independent de TED dar respectând regulile impuse de organizația mama. Unii, pe bună dreptate, se vor întreba de ce sunt “conferințe”  și nu conferințe. Pentru că, pentru noi este mai mult de atât: este o mișcare, o comunitate, un organism viu care învață, inovează și se dezvoltă. Din fericire, începând cu anul 2014 și Târgu Mureș a devenit o destinație pentru tedxeri.

TED cover6

Organizatorii se adună în jurul unei idei, o idee care merită răspândită (“Ideas worth spreading” în slogan intrat în vigoare sub conducerea TED a lui Chris Andersen), care știu că lucrurile mărețe se construiesc în echipă, doar așa ideile devenind realitate.

TEDx a ajuns în Târgu Mureș datorită lui Johann Stan, un târgmureșean călător prin lume, dar mereu cu gândul la orașul natal. A înțeles participând la TEDx că schimbarea este importantă, iar TEDx este o schimbare atât de necesară comunității târgmureșene.

Și, iată, după două evenimente importante și de succes în 2014 și 2015, în prag de 2016 ne întâlnim din nou.

De această data ne întâlnim la un salon TEDx, numit TEDxTârguMureșSalon, cu o tematică actuală – «creativity meets technology». Evenimentul din 23 ianuarie nu va fii precum saloanele cu care s-au obișnuit tedexerii (rularea unor înregistrări video de la conferințe TED și TEDx), ci unul în straie noi: cu patru live speaker, care ne vor prezenta ce înseamnă pentru ei tehnologie creative sai creativitatea tehnologizată, de ce este important ca două concepte, precum creativitate și tehnologie, să se afle în simbioză, unul să vină în completarea celuilalt și astfel să clădească viitorul. Și mai mult, organizatorii au încă o surpriză: după TEDx talkuri inspiraționale, un workshop, unde se vor pune în practică ideile expuse în prima parte a zilei.

23 ianuarie – Hotel Grand, Târgu Mureș – 4 live speakeri – workshop. Acestea sunt ingredientele a ceea ce noi sperăm să fie o zi de succes, plină de idei, plină de învățătură și de multă voie bună.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe pagina TEDxTârguMureș:

http://tedxtargumures.com/index.php/tickets/

Nu ezitați să dați un like paginii noastre Facebook, urmăriți-ne pe Instagram și veniți la eveniment: https://www.facebook.com/events/1224508720896517/

Urmăriți-ne, deoarece vom divulga cine sunt speakerii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.