Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul utilitar, teatrul de improvizație în slujba ta la CLUJ

0

Vineri, 23 noiembrie 2012, începând cu ora 18.30, se formează o nouă grupă pentru atelierul de dezvoltare personală ”Teatrul utilitar – teatrul de improvizație în slujba ta”.

Cei interesați sunt așteptați la sediul Personact, pe Strada Moților, nr. 28 la Cluj.

În cadrul Centrului de Modelare a Personalității prin Actorie/Atelier de Teatru ”Pardanschi-Răileanu”, veți lucra interactiv, veți face exerciții individuale și de grup sau… jocuri.

Da! Veți redescoperi jocul, sursă de bucurie și metodă care stimulează capacitatea de a te bucura. Spiritul jocului  dezvoltă adaptabilitatea socială, etica, controlul mental și emotional, imaginația și creativitatea

Pentru că mediul social și profesional ne obligă să ne confruntăm constant cu provocari, este important să ne dezvoltăm abilitatea de a acționa și reacționa spontan, de a ne adapta și învăța continuu.

Orice individ trebuie să își provoace modelele de gândire și acțiune și să își exerseze creativitatea, iar atelierul de dezvoltare personală:

– te scoate din zona de confort

– îți exersează flexibilitatea și îți provoacă tiparele de gândire

– îți dezvoltă creativitatea

– te deschide spre experiment

– te ajută să te adaptezi la situații diferite și să folosești creativ resursele la care ai acces

– te ajută să îți dezvolți abilitatea de ascultare activă

– te învață să te adaptezi noilor situații cu ușurință și să folosești în mod creativ resursele la care ai acces

– te ajută să descoperi o metodă eficientă  pentru cultivarea unei atitudini de învățare

– te stimulează să îți dezvolți flexibilitatea, spontaneitatea și creativitatea

– te ajută să îți fructifici abilitățile, să îți conștientizezi limitele personale

– te învață să alternezi efortul cu relaxarea și să îți dozezi energiile


Sunt  acceptații toți tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 78 de ani. Altfel spus, atelierul este deschis oricui este dispus să experimenteze, indiferent de vârstă, pregătire sau profesie!

Locurile sunt limitate! Înscrieți-vă din timp la unul din numerele de telefon: 0726-131533, 0726-713811, 0755-741753

www.personact.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.