Teatrul utilitar, teatrul de improvizație în slujba ta la CLUJ

0

Vineri, 23 noiembrie 2012, începând cu ora 18.30, se formează o nouă grupă pentru atelierul de dezvoltare personală ”Teatrul utilitar – teatrul de improvizație în slujba ta”.

Cei interesați sunt așteptați la sediul Personact, pe Strada Moților, nr. 28 la Cluj.

În cadrul Centrului de Modelare a Personalității prin Actorie/Atelier de Teatru ”Pardanschi-Răileanu”, veți lucra interactiv, veți face exerciții individuale și de grup sau… jocuri.

Da! Veți redescoperi jocul, sursă de bucurie și metodă care stimulează capacitatea de a te bucura. Spiritul jocului  dezvoltă adaptabilitatea socială, etica, controlul mental și emotional, imaginația și creativitatea

Pentru că mediul social și profesional ne obligă să ne confruntăm constant cu provocari, este important să ne dezvoltăm abilitatea de a acționa și reacționa spontan, de a ne adapta și învăța continuu.

Orice individ trebuie să își provoace modelele de gândire și acțiune și să își exerseze creativitatea, iar atelierul de dezvoltare personală:

– te scoate din zona de confort

– îți exersează flexibilitatea și îți provoacă tiparele de gândire

– îți dezvoltă creativitatea

– te deschide spre experiment

– te ajută să te adaptezi la situații diferite și să folosești creativ resursele la care ai acces

– te ajută să îți dezvolți abilitatea de ascultare activă

– te învață să te adaptezi noilor situații cu ușurință și să folosești în mod creativ resursele la care ai acces

– te ajută să descoperi o metodă eficientă  pentru cultivarea unei atitudini de învățare

– te stimulează să îți dezvolți flexibilitatea, spontaneitatea și creativitatea

– te ajută să îți fructifici abilitățile, să îți conștientizezi limitele personale

– te învață să alternezi efortul cu relaxarea și să îți dozezi energiile


Sunt  acceptații toți tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 78 de ani. Altfel spus, atelierul este deschis oricui este dispus să experimenteze, indiferent de vârstă, pregătire sau profesie!

Locurile sunt limitate! Înscrieți-vă din timp la unul din numerele de telefon: 0726-131533, 0726-713811, 0755-741753

www.personact.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează