Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te provocăm să iei parte la un treasure hunt în Brașov, de Mărțișor

0

Sursa: Facebook aici

Te provocăm să iei parte la un treasure hunt în Brașov, de Mărțișor (weekend-ul 1-2 martie). Am pregătit pentru tine o serie de misiuni cărora trebuie să le deslușești misterul împreună cu echipa ta (4–5 persoane), descoperind unele dintre cele mai interesante locuri din Brașov, într-un mod distractiv și antrenant. Primele 3 echipe care vor rezolva cât mai multe dintre misiunile din concurs vor câștiga câte un premiu (Locul I/II/III).

comoara

Duminică îți propunem o zi de distracție în waterpark-ul din Brașov și vizitarea câtorva obiective turistice din zona Brașovului. Istorie, arhitectură, cultură, prieteni, atenție, perspicacitate, premii surpriză și multă distracție, atât în apă, cât și pe uscat – acestea vor fi elementele care vor forma primul weekend din această primăvară alături de prieteni, pe care nu trebuie să îl ratezi! Înscrie-te în concursul de treasure hunt și hai cu noi să ne distrăm în Paradisul acvatic!

Pentru a te înscrie în ieșire, te rugăm să completezi formularul de pe site: 

prieteniiecoxtrem.ro/iesiri/treasure-hunt-la-brasov

Activități propuse:(*)

Sâmbătă:
• Transfer București-Brașov
• Concurs de treasure hunt în orașul Brașov
• Transfer Brașov-Zărnești
• Cântare sâmbătă seara cu Vlad și Dana

Duminică:
• Transfer Zărnești-Brașov
• Waterpark
• Vizitare cetăți din împrejurimile Brașovului (**)
• Transfer Brașov-București

(*) Numărul maxim de persoane care se pot înscrie în ieșire este 30.
(**) în funcție de timpul pe care îl vom avea și de disponibilitatea grupului

Transport:
cu autocar

Locul și ora de plecare:
Sâmbătă 1 martie, ora 6:15 în Piața Charles de Gaulle

Organizatori:
Adrian Ghencea
Dragoș Saioc

Persoana de contact:
Adrian Ghencea
telefon : 0733 678 116
e-mail : office@ecoxtrem-club.ro

Cost ieșire
235 lei

Prețul include:
• Cazare pensiune (în camere de 3 persoane)
• Transport București – Brașov – Zărnești – Retur
• Cina (sâmbătă seara) și mic-dejun (duminică)
• Organizare și implementare activități
• Kitul echipei pentru concursul de treasure hunt
• Premii pentru primele 3 echipe câștigătoare
• Cântare sâmbătă seara cu Vlad și Dana

Perioada de înscriere:

• 17-26 februarie 2014

Pretul NU include:
• Intrarea în waterpark-ul din Brașov (40 lei/ 3h sau 55 lei/toată ziua)
• Intrări obiective turistice

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.