Târgul Facultăţilor la Timişoara

0

La Timişoara facultăţile sunt în sesiune, la târg. La târgul de facultăţi unde fiecare brand vorbeşte de la sine despre educaţie:) Mai multe despre acest eveniment pe
formare.info

BRANDS in EDUCATION 2009, Timişoara, 14 – 15 Mai 2009

In perioada 14 -15 Mai 2009, Atu Advertising in colaborare cu Inspectoratul Scolar Timis si Iulius Mall Timisoara organizeaza evenimentul BRANDS in EDUCATION. Cunoscut in ultimii patru ani sub numele de „Targul Facultatilor”, proiectul are deja traditie printre evenimentele educationale din Timisoara.

Reluat sub numele de BRANDS in EDUCATION, a cincea editie isi propune, prin activitatile desfasurate, sa aduca un plus de valoare domeniului educational.”

Continuarea pe formare.info sau pe site-ul www.brandsin.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează