Târgul de Turism Touristica, 2-4 noiembrie 2012 la Polus Center în Cluj Napoca

0

Evenimentul se desfăşoară în perioada 2-4 noiembrie 2012 la Polus Center în Cluj Napoca şi reuneşte ca de fiecare dată cele mai puternice companii din domeniul turismului. Vino si achizitineaza-ti vacanta de iarna de la Târgul de Turism Touristica!

Pachete turistice in destinatii de ski, munte, revelion sau exotice te asteapta sa le achizitionezi la cele mai bune preturi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a-şi alege destinaţia pentru vacanţă, tombole şi alte surprize.

Sursa: Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează