Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Târgul de bunătăți românești”, din 6 septembrie, la Mediaș

0

Mediaș, 3 septembrie 2018Kaufland România deschide, la început de toamnă, cel de al 27-lea ,,Târg de bunătăți românești”. Acesta se va desfășura în parcarea magazinului Kaufland Mediaș, din Șos. Sibiului, nr. 81.

Târgul pune la dispoziția cumpărătorilor produse lucrate manual și bunătăți cu specific local și regional și va fi deschis între 6-9 septembrie, între orele 10:00 – 19:00.

În căsuțe de poveste, producătorii români comercializează o varietate de produse tradiționale și de sezon, precum:

  • Sucuri naturale

  • Miere și produse apicole

  • Sculpturi din lemn, artizanat

  • Dulciuri

  • Curele si marochinărie

  • Bulbi de flori

  • Accesorii diverse, lucrate manual

  • Ulei presat la rece

  • Produse de panificație

  • Kürtős Kalács

Prin această serie de târguri, Kaufland România sprijină producătorii locali să își aducă produsele mai aproape de români, oferindu-le gratuit spațiul de vânzare și întreaga logistică necesară, din pasiune pentru savoarea produselor autohtone.

Kaufland România a organizat de-a lungul timpului 26 de Târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale. Pe lângă educație, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.