Targ handmade in Libraria Habitus din Sibiu / 11-14 decembrie

0

Se anunță o ediție spectaculoasă, cu standuri care mai de care mai interesante, 25 de expozanți, șezătoare urbană și ateliere de creație pentru copii!

Amatorii de artă și pofticioșii de frumos sunt așteptați în perioada 11-14 Decembrie , începând cu orele 11:00, la Creative Buzz, ediția 2, un festival handmade altfel.

4 zile, creatori iscusiți veniți din toată țara, obiecte lucrate manual, fiecare având o poveste de spus!

De data asta avem de toate: haine tradiționale minunate, jucării croșetate,  produse unicat, bunătățuri delicioase și organice, ceramică lucrată cu migală, cosmetice bio, bijuterii și accesorii realizate cu multă migală și pasiune, felicitări inedite, perne și pernițe pufoase, aranjamente pentru Crăciun, ii tradiționale și accesorii care păstrează motivele de odinioară și lista poate continua.

afis fb-1

Vă invităm să redescoperiți alături de meșterii noștri obiceiurile pe care le aveau bunicii noștri, iarna. Vom încerca să reproducem o șezătoare, unde vom toarce și croșeta, vom coase semne de carte cu motive tradiționale și vom asculta povești, ca la gura sobei.

Vizitatorii vor putea lua parte la un “ live bending show”, mai exact vor putea comanda și achiziționa obiecte inedited lucrate din sârmă îndoita.

Festivalul are loc în Librăria Habitus din Piața Mică, nr. 4, și vă spunem de acum că acesta este un proiect care nu e glossy, dar în care credem cu convingere, pentru a dezvolta împreună o viață culturală și urbană “normală”.

Detalii despre expozanți și activități găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CreativeBuzzSibiu

Accesul este gratuit, vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.