Targ de Craciun Slow Food la Hotel Aro Palace in Brasov

0

Intre 21 si 23 decembrie 2011, sunteti asteptati sa redescoperiti gustul autentic al sarbatorilor de iarna, la Targul Slow Food de Craciun, deschis la Hotel Aro Palace din Brasov, intre orele 11.00-19.00. In Sala Mare de la parterul hotelului veti gasi cele mai bune produse traditionale pentru masa de sarbatori, aduse de 30 de mici producatori din toata tara: lebar, carnati sau caltabosi, afumaturi, paine pe vatra, muraturi sau branzeturi. In afara produselor traditionale de sezon, oferta targului cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italienesti, pastrav afumat si multe altele.

Daca nu aveti timp sa gatiti, aveti varianta de a cumpara de-a gata, direct de la targ sarmale, cozonaci sau prajituri de casa. Iar ca sa umpleti paharele invitatilor vostri in ceas de sarbatoare, aveti de ales intre vinurile ecologice de la Mihalt, vinurile selectionate de pe Valea Tarnavelor si Dealu Mare sau palinca de Zalau. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru un vin spumant romanesc, produs dupa metoda clasica Champenoise si anume, prin fermentare in propria sticla, pe o perioada de peste un an si care poate fi achizitonat de la targ.  Noutatile editiei sunt apreciatele branzeturi maturate de Harghita: sugo, tekeroi sau tilsit.

Daca  alegeti sa va faceti cumparaturile  la targul de Craciun de la Aro Palace, aveti ocazia sa castigati cosuri cu produse Slow Food pentru masa de Sarbatori, participand la tombola pregatita de catre organizatori – Asociatia Roadele Pamantului® si Slow Food Brasov.

“Ne bucuram ca si anul acesta putem oferi brasovenilor o alternativa sanatoasa si eficienta pentru cumparaturile de sarbatori. Pe langa faptul ca la Targul Slow Food exista avantajul marfii deja selectate, aici gasiti laolalta toate bucatele traditionale pentru masa de Craciun. In plus, vizitand targul nostru, brasovenii au posibilitatea de a evita aglomeratia si nebunia acestei perioade, transformand cumparaturile intr-o  activitate placuta si extrem de eficienta”, a declarat liderul Convivium Slow Food Brasov, Gabriel Paraschiv.

Targul de Craciun Slow Food este organizat de Convivium-ul Slow Food Brasov si Asociatia Roadele Pamantului® si se afla la cea de-a treia editie.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează