Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targ de Craciun Slow Food in Piata Sfatului / Brasov 18-23 decembrie 2010

0

Din 18 şi până pe 23 decembrie, vă puteţi face cumpărăturile pentru masa de sărbători chiar din centrul Braşovului, de la Târgul de Crăciun „Roadele Pământului”.

În Piaţa Sfatului veţi găsi toate ingredientele pentru un meniu sărbătoresc : pâine de vatră, afumături, şorici, peşte afumat, murături, brânză sau turtă dulce. Ca să umpleţi paharele invitaţilor voştri, aveţi de ales între vinurile ecologice de Târnave şi cele trei tipuri de schnapps de la Râşnov: de zmeură, cireşe sau pere Williams.

Gospodinele care n-au timp să gătească, pot opta pentru sarmale, cozonaci şi prăjituri de casă, cumpărate de la târg. În afară de schnapps, realizat după vechi reţete săseşti, noutăţile acestei ediţii sunt pâinea integrală cu cartofi şi coaptă în cuptor cu lemne, de la Tuşnad şi uleiul din seminţe de dovleac, produs la Turda. Pe lângă produsele tradiţionale de sezon, la târg mai găsiţi marţipan unguresc, siropuri şi gemuri naturale, plante medicinale, miere, suc de mere şi multe altele. Dacă poposiţi la cele două standuri ale organizatorilor, veţi avea ocazia să serviţi mâncăruri gătite şi să vă încălziţi cu vin şi cu ţuică fierte. Bunătăţile acestei ediţii sunt aduse în Piaţa Sfatului, de către 35 de producători din toată ţara.

Vom intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, alături de grupul de colindători ai Societăţii Junilor din Scheii Braşovului, care vor cânta colinde transilvănene şi specifice Scheiului, îmbrăcaţi în costume tradiţionale.

Piaţa este deschisă între orele 11:00-20:00, cu excepţia ultimei zile, când va începe de la orele 09.00 şi se încheia la orele 14.00. Târgul de Crăciun “Roadele Pământului” este organizat de Convivium-ul Slow Food Braşov şi Asociaţia “Roadele Pământului”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Braşov şi se află la cea de-a doua ediţie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.