„Tanar educat pentru o comunitate durabila” (Bistrita, octombrie ’09)

0

La Bistriţa tinerii sunt educaţi pentru o cumunitate durabilă. În luna octombrie 2009 se dă liber la educaţie! Tinerii din Bistriţa cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani se pot înscrie acum online la programele de training în mai multe domenii: negociere, comunicare, scrierea unui proiect de tineret, dar şi elemente de start-up într-o afacere!
 
Citeşte mai jos câteva informaţii despre acest program de traininig!

Module şi perioada:
 
Modulul 1. Negociere (cu elemente de mediere & comunicarea cu persoanele dificile)
Se desfăşoară în perioada 06 – 09 octombrie 2009

Modulul 2. Scrierea şi implementarea unui proiect de tineret
Se desfăşoară în perioada 11 – 14 octombrie 2009

Modulul 3. Start-up în afaceri (cu elemente de creativitate)
Se desfăşoară în perioada 16 – 19 octombrie 2009
 
Locul de desfăşurare: Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistriţa, str. Al. Odobescu, Nr. 4
 
Ora de începere: 14.00 PM
 
Acolo unde este cazul organizaţia va acorda Adeverinţă de Participare pentru motivarea absenţelor de la şcoală, locul de muncă sau altă situaţie.
 
Cursurile se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 35 de ani din Bistriţa şi vor fi realizate de către un trainer acreditat. Toate câmpurile de mai jos sunt obligatoriu de completat. Înscrierile se fac până înainte cu două zile de începerea fiecărui modul.

ÎNSCRIERI ONLINE

Formularul de înscriere online este disponibil şi aici. Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat!

Mai multe informaţii pe site-ul oficial al evenimentului.

(foto Florin Ghindă, Bucureşti 2009)

educatie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează