Tabere pentru copii la poalele Muntilor Tarcu

4

SAPTAMANA DE AVENTURA 2010 – tabere pentru copii

Clubul Montan Caransebes si Pensiunea Ioana va invita si anul acesta, in perioada de vara, sa petreceti alaturi de noi o saptamana de neuitat la poalele Muntilor Tarcu. Reamintim ca programul de tabara se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 – 15 ani si cuprinde printre altele, activitati de genul: drumetii montane, initiere in alpinism, jocuri si concursuri, tir cu arcul (nou), tiroliana, piscina, foc de tabara, teepee indian (nou – construire de corturi traditionale), notiuni de geografie zonala, orientare turistica, rapel, escalada pe stanca si pe panou, noaptea cercetasilor (nou) si multe alte surprize.

De mentionat este faptul ca pentru aceste activitati nu este neaparat necesara o pregatire fizica deosebita. Fiecare copil pleaca din tabara invingator in felul sau!

Alpinistul Coco Galescu isi propune si in aceasta vara sa continue seria programelor de aventura pentru copii adaugand noi si noi elemente stimulative pentru lucrul in echipa sau individual. Dintre activitati amintim: drumetiile, divertisment in Parcul de Aventura, concursuri, jocuri in aer liber, inot, initiere in alpinism, catarare, rapel, tiroliana.

Ceea ce facem in cadrul programului ajuta copiii sa-si descopere calitatile ascunse, sa socializeze, sa se motiveze si, nu in ultimul rand, sa se distreze intr-un cadru minunat, in mijlocul codrilor de brad si fag, departe de poluarea oraselor tot mai aglomerate. Copiii trebuie sa redescopere natura, adevaratul mediu prielnic al fiintei umane.”

Perioadele de tabara pentru aceasta vara sunt:

12 iunie – 18 iunie – seria I
26 iunie – 02 iulie – seria II
10 iulie – 16 iulie – seria III
24 iulie – 30 iulie – seria IV
07 august – 13 august – seria V

TARIF/copil: 650 lei

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la 0744559868 sau 0727804899
Sau sa ne contactati pe email: cgalescu@yahoo.com sau pensiunea.ioana@yahoo.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

 1. avatar

  si eu am fost in tabara asta.super tabara.mi-a placut.copii astia sunt cei cu care am fost eu.

 2. avatar
  nyegran simona on

  BUNA ZIUA,NUMELE MEU ESTE NYEGRAN SIMONA SI SUNT DIN RESITA…AM VORBIT CU DVS IN LEGATURA CU TABARA DE LA MUNTELE MIC
  MA INTERESEAZAPENTRU 2 COPII (UNUL DE 11 ANI ,RESPECTIV 13 ANI);
  AS DORI SA-MI TRIMITETI INFORMATII REFERITOR LA PERIOADELE IN CARE MAI
  AVETI LOCURI DISPONIBILE,
  PRETURI SI MODALITATI DE PLATA(CONT BANCAR)
  CONDITII SI ECHIPAMENT NECESAR
  VA MULTUMESC!

 3. avatar

  Foarte utile si recomandate aceste activitati. Mergand in astfel de tabere copiii pot invata o gramada de lucruri despre natura isi pot dezvolta abilitati si pot capata deprinderi practice.
  Recomand astfel de activitati:)

Comentează