Tabara pentru copiii cu probleme sociale!

1

In satul Roades de langa Brasov va fi construita o tabara pentru copiii europeni cu probleme sociale! Investitorul se numeste Peter Maffay si este un cantaret german de rock, nascut la Brasov, care si-a cosntruit o cariera muzicala de succes dupa ce a emigrat in Germania in urma cu 45 de ani.  Se doreste si renovarea bisericii fortificate si dezvoltarea turismul rural, potrivit Mediafax. In total investitia este de circa 3 milioane de euro.

De la Stiridebine.ro am aflat ca exista si fundatia Peter Maffay, infiintata in 2003 in Germania! Aceasta fundatie se adreseaza copiilor institutionalizati din Europa, ce sufera in urma unor traume psihice cauzate de diverse abuzuri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.