Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara medievala de engleza, la Rasnov, in inima Cetatii

0

 

Pentru copiii care se viseaza cavaleri sau domnite, Shakespeare School lanseaza o noua provocare:  distractie si ore de limba engleza intr-o atmosfera medievala la Scoala de vara Excalibur!

 Scoala-Excalibur 1

Copiii vor pune in scena o piesa de teatru in limba engleza despre aventurile de la curtea Regelui Arthur si vor participa la ore de engleza cu tematica medievala in stilul Shakespeare School: interactiv si plin de umor si voie buna. Se pune accent sporit pe aspectul conversational al limbii engleze, iar jocurile si competitiile sunt menite sa le creeze cadrul optim pentru a se exprima in limba engleza.

Zilnic dupa orele de engleza si repetitiile de teatru, cavalerii si domnitele vor urca in Cetatea Rasnov unde vor invata sa manuiasca arcul si spada si vor fi initiati in tainele picturii heraldice si ale olaritului. De asemenea, vor vizita Pestera Valea Cetatii, aflata la poalele cetatii Rasnov, o pestera nou deschisa publicului si deosebit de spectaculoasa.

Profesorii Shakespeare School si instructorii de la Medieval Art ii invita pe copii sa cunoasca regii si reginele, cavalerii si domnitele, bufonii si menestrelii legendelor medievale. Copiii vor purta costume din epoca medievala, vor incerca armuri de cavaleri si vor avea parte de multe surprize in cetatea Rasnov in timpul Festivalului Medieval.

Scoala de vara ii ajuta pe copii sa se dezvolte armonios, invatandu-i codul de onoare medieval si sa participe la competitii cu fair-play. Pregatind piesa de teatru, copiii sunt incurajati sa isi dezvolte increderea in sine si capacitatea de a performa in public.

Scoala de vara se adreseaza copiilor cu varsta intre 8 si 12 ani si este organizata la pensiunea Valea Cetatii. Pentru mai multe detalii despre program si inscrieri puteti accesa www.shakespeare-school.ro sau puteti contacta Shakespeare School la  021 230 20 06, 0755 132 228 sau info@shakespeare-school.ro.

Ii asteptam pe cei mici sa intre in poveste si sa devina cavaleri sau domnite pe scena scolii de vara cu tematica medievala, invatand in acelasi timp limba engleza!

 

Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.