TABĂRA MEDIEVAL ART 2012 de la SIBIU sau DISTRACŢIE ŞI ISTORIE PENTRU COPII

0

                      DISTRACŢIE ŞI ISTORIE PENTRU COPII LA SIBIU, ÎN TABĂRA MEDIEVAL ART 2012

 Abia închise porţile Taberei Medieval Art 2012 de la Cetatea Medievală Râşnov, ele se vor redeschide cu generozitate între 21 şi 28 august la Sibiu, în plin centru istoric.

 Oferta fiind limitată, doar câteva locuri au mai rămas disponibile pentru înscrieri pentru copiii între 8 şi 14 ani, amatori deopotrivă de aventură, de distracţie şi de istorie.

Jocuri interactive, cursuri de spadă, tir cu arcul, pictură heraldică, un mini-festival de teatru cu trupa taberei,  parade  în costume de epocă, totul cu şi pentru copii, în plină istorie, tradiţie şi pitoresc transilvănean – iată ce promit organizatorii.

Pentru opt zile de tabără chiar în centrul istoric sibian, copiii vor deprinde tainele meşteşugurilor de altădată şi vor retrăi din plin farmecul timpurilor stravechi.

Ca atracţie specială, atelierele se vor încheia festiv cu evenimentul – spectacol “Comedia Dell’Arte Medievale Sibiu 2012”teatru, muzică şi dans, paradă în costume, accesorii şi măşti de epocă, totul cu ”medievalii” taberei.

Organizatorii, Asociaţia Circensium Historiae şi Medieval Art Production promit că nu se vor dezminţi nici de această dată ( tabăra a ajuns deja la a VII-a ediţie): ”domniţele şi cavalerii” vor avea parte de multă distracţie şi jocuri, dar şi de educaţie de cea mai bună calitate.

De asemenea, tabăra include o ofertă specială de nerefuzat: copiii din zona oraşului Sibiu şi împrejurimi au ocazia deosebită de a participa la aceleaşi activităţi, ateliere şi atracţii la mai puţin de jumătate din preţul integral al taberei!

De altfel, Sibiul oferă în perioada taberei un atractiv calendar de evenimente culturale, între care se numără Festivalul Cetăţi Transilvane (24-26 august), de la care participanţii taberei au fost nelipsiţi în ultimii ani.

Logistica taberei este asigurată de către producătorul Medieval Art Production şi include replici ale costumelor de epocă medievală, arme, arcuri, scuturi, butaforie şi decoruri uşoare, totul menit să redea atmosfera şi farmecul unei epoci demult apuse, dar atât de îndrăgite de copii.

Link-uri utile: tabara.medievalart.ro/  www.facebook.com/tabaradeistorie

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează