Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TABĂRA MEDIEVAL ART 2012 de la SIBIU sau DISTRACŢIE ŞI ISTORIE PENTRU COPII

0

                      DISTRACŢIE ŞI ISTORIE PENTRU COPII LA SIBIU, ÎN TABĂRA MEDIEVAL ART 2012

 Abia închise porţile Taberei Medieval Art 2012 de la Cetatea Medievală Râşnov, ele se vor redeschide cu generozitate între 21 şi 28 august la Sibiu, în plin centru istoric.

 Oferta fiind limitată, doar câteva locuri au mai rămas disponibile pentru înscrieri pentru copiii între 8 şi 14 ani, amatori deopotrivă de aventură, de distracţie şi de istorie.

Jocuri interactive, cursuri de spadă, tir cu arcul, pictură heraldică, un mini-festival de teatru cu trupa taberei,  parade  în costume de epocă, totul cu şi pentru copii, în plină istorie, tradiţie şi pitoresc transilvănean – iată ce promit organizatorii.

Pentru opt zile de tabără chiar în centrul istoric sibian, copiii vor deprinde tainele meşteşugurilor de altădată şi vor retrăi din plin farmecul timpurilor stravechi.

Ca atracţie specială, atelierele se vor încheia festiv cu evenimentul – spectacol “Comedia Dell’Arte Medievale Sibiu 2012”teatru, muzică şi dans, paradă în costume, accesorii şi măşti de epocă, totul cu ”medievalii” taberei.

Organizatorii, Asociaţia Circensium Historiae şi Medieval Art Production promit că nu se vor dezminţi nici de această dată ( tabăra a ajuns deja la a VII-a ediţie): ”domniţele şi cavalerii” vor avea parte de multă distracţie şi jocuri, dar şi de educaţie de cea mai bună calitate.

De asemenea, tabăra include o ofertă specială de nerefuzat: copiii din zona oraşului Sibiu şi împrejurimi au ocazia deosebită de a participa la aceleaşi activităţi, ateliere şi atracţii la mai puţin de jumătate din preţul integral al taberei!

De altfel, Sibiul oferă în perioada taberei un atractiv calendar de evenimente culturale, între care se numără Festivalul Cetăţi Transilvane (24-26 august), de la care participanţii taberei au fost nelipsiţi în ultimii ani.

Logistica taberei este asigurată de către producătorul Medieval Art Production şi include replici ale costumelor de epocă medievală, arme, arcuri, scuturi, butaforie şi decoruri uşoare, totul menit să redea atmosfera şi farmecul unei epoci demult apuse, dar atât de îndrăgite de copii.

Link-uri utile: tabara.medievalart.ro/  www.facebook.com/tabaradeistorie

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.