Tabara de Tai chi / 25-31 iulie 2010

0

Prin Taijiquan se poate găsi energia şi vitalitatea necesară în alerta vieţii cotidiene moderne. Organizaţia Mondială a Sănătăţii în anul 1988 a declarat Taijiquan-ul drept cel mai eficace mijloc de păstrare a sănătăţii.

Tabara de Tai chi „Campul lui Benedek”
25-31 iulie 2o1o /langa Sf. Gheorghe inspre Valcele/

Vor fi grupe de incepatori si avansati – lucram in stilul Yang

Principalul obiectiv cu incepatori: initiere in “24 forme” si in “85 forme” traditionale
Obiectivul la grupul de avansati: perfectionarea celor “24 forme” si insusirea primei parti din “85 forme”
Gasim preocupare atat membrilor familiei cat si prietenilor sau pt cei mici: qigong, autoaparare, aikido, bazele wushu, drumetii, etc.

8.oo – 9.3o incalzire cu qigong dinamic si exersare tai chi
11.oo – 16.oo programe de grup: drumetii, gatim impreuna, jocuri de echipa
16.oo-17.3o odihna activa/discutii, teorie, principii in tai chi
17.3o curs tai chi 24 forme (paralel incepatori si avansati)
19.3o tai chi 85 forme – prima parte (impreuna incepatori si avansati)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează