Tabara de pictura hobby art la Moieciu

0
Daca iti doresti sa pictezi dar nu stii de unde sa incepi, poti sa te inscrii la tabara de pictura din toamna  de la Moieciu de Jos. Tabara se adreseaza adultilor.
Intr-un cadru relaxant, prietenos, se vor aborda notiuni de  teoria culorilor, culorile complementare,spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, cu exemple practice… Specificul taberei va fi unul de atelier, cu deplasari in natura in 1-2 zile. Grupul de lucru va fi format din maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, pictor profesionist si instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.
12
„Arta este mijlocul prin care putem ajunge in lumea fantasticului si a frumosului…       Anii pe care i-am petrecut in domeniul creatiei artistice, ma determina, oridecite ori am ocazia sa impartasesc celorlalti cit mai multe lucruri si aspecte din universul fascinant al picturii.
Poate ca, din labirintul oferit de pensule, culori,acuarele, sevalete, pinze, etc…vom aduce la lumina satisfactia personala a realizarii unui desen sau a unei picturi …”  – Tudor Francu
Argumentele noastre, dupa cele 7 editii desfasurate pana acum:
– ai ocazia sa intalnesti oameni frumosi, interesanti, din diverse domenii, de varste diferite, preocupati de aceeasi pasiune
– o excelenta modalitate de relaxare, de petrecere a unei vacante intr-un mod activ
– apartii unui grup de prieteni cu care poti sa impartasesti experientele tale legate de pictura
– ai ocazia sa iti dezvolti un hobby, sa fii mai fericit, sa iti dezvolti anumite abilitati psihologice:  comunicare, incredere, introspectie personala
– lucrezi in preajma unui pictor profesionist cu experienta didactica, apreciat de toti participantii editiilor precedente ale taberei, avand ocazia sa te dezvolti
– ai posibilitatea sa te dezvolti participand la editiile de vara ale taberei, organizate anual in locatii alese de participanti ( vara aceasta locatia aleasa este Bucovina, iar locurile s-au ocupat in primele zile de la publicare)
–  ai posibilitatea sa participi la expozitiile de pictura de grup organizate pentru participantii taberelor
– octombrie este cea mai frumoasa luna de toamna, iar peisajul din zona Moeciu este considerat printre cele mai frumoase din tara. Plimbarile cu caruta si pe jos ne vor face sa ne incarcam bateriile, si poate chiar sa luam cate o amintire pictata de noi din acest colt pitoresc.
Cu rabdare, pricepere si tact pedagogic, veti fi indrumati sa patrundeti in acest taram fabulous care este pictura.
Detalii si inscrieri pe www.tabarapictura.wordpress.com.
Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Décor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează