Tabara de pictura Hobby Art in Apuseni- pentru adulti, nivel intermediar

0

Tabara de pictura Hobby Art se pregateste pentru sezonul de vara care reuneste anul acesta 3 serii: una de initiere si doua pentru nivel intermediar. 

afisr
Prima tabara de pictura se va desfasura in perioada 20-28 iunie in Apuseni, la Botesti, in mijlocul naturii, intr-un peisaj de vis invaluit intr-o liniste desavarsita. Intr-o locatie izolata de lumea dezlantuita vom picta fie pe terasa suspendata deasupra vaii Botestiului, fiind martorii scurgerii tihnite a zilei in ritmul vesniciei si a spectacolului inedit de lumini, culori si umbre al apusului sau ne vom lasa pierduti in imensitatea din jur instalandu-ne sevaletul langa un palc de copaci sau capite de fan  sa pictam in voie. Sevaletele sunt din partea organizatorilor pe durata taberei.
Tabara din Apuseni este pentru nivel intermediar si se adreseaza persoanelor care vor sa evolueze si sa picteze  in preajma unui pictor profesionist. Pe parcursul celor 8 zile vom aborda peisajul si portretul. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber alaturi de Tudor Francu, instructorul artistic al taberei , pictor profesionist din Beius.
Specificul taberelor noastre de pictura este atmosfera speciala- artistica, ludica, propice creatiei, prietenoasa  precum si dedicatia cu care ne ingrijim pentru ca fiecare persoana sa simta ca a petrecut un timp de calitate  si reconfortant alaturi de persoane cu aceleasi preocupari artistice. Iar aceste indeletniciri atrag de fiecare data oameni frumosi langa care ti-e mai mare dragul sa petreci cateva zile. Si pentru ca e tabara, atmosfera jocurilor copilariei o vom readuce in preajma noastra dupa ce vom lasa pensulele din mana si ne vom lasa surprinsi de activitatile de timp liber pregatite de organizatori care promit printre altele un atelier interactiv de creativitate aplicata, un carnaval tematic si o drumetie care se va lasa cu un picnic. 
 
Vino sa te bucuri alaturi de noi pictand intr-un grup artistic, pe meleaguri rupte ca din rai, in preajma unui pictor profesionist apreciat pentru pasiunea si dedicatia cu care va va dezvalui din secretele picturii.
Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează