Tabără de fotografie la Viscri

1

Atelierul de Croit Imagini şi Curtea lui Aleodor îi invită pe copii în Tabăra de fotografie de la Viscri

Între 22 – 27 august 2011, Atelierul de Croit Imagini şi Curtea lui Aleodor le propun celor mici o nouă aventură pentru vacanţa de vară: Tabăra de fotografie pentru copii de la Viscri.

Această aventură fotografică este dedicată tuturor micilor fotografi dornici să descopere un colţ din Transilvania, unde locurile şi tradiţiile au rămas neschimbate de secole, un sat tradiţional săsesc: Viscri. Retras de la drumul mare ce leagă Braşovul de Sighişoara, satul adăposteşte una din cele mai spectaculoase biserici fortificate săseşti, una din cele şase înscrise în patrimoniul mondial UNESCO.

De asemenea, în această tabără, cei mai vechi în ale Atelierului de Croit Imagini vor descoperi noi teme de fotografiat, iar cei mai noi vor avea o ocazie spectaculoasă de învăţa din tainele acestei arte. Pentru toţi copiii este şi un bun prilej de a se răsfăţa zilnic cu programul propus de echipa Curtea lui Aleodor.

Cei mici vor asista la activităţi care mai de care mai interesante şi spectauloase, cum sunt coacerea pâinii pe vatră, arderea mocnită a lemnului pentru a obţine cărbuni, mulsul oilor, îndeletniciri gospodăreşti şi vor „gusta”, de asemenea, din cultura şi preparatele din partea locului. Vor cutreiera prin păduri şi prin pajiştile pline de flori, vor descoperi surprinzătoarele biserici fortificate săseşti sau lumea simplă a satului. Fiecare activitate din program le va oferi copiilor ocazia unică de a învăţa să descope, să privească, să se minuneze, să surprindă în fotografii clipe grozave dintr-o vară care va deveni de neuitat.

Atelierul de Croit Imagini va organiza în toamnă o expoziţie cu cele mai bune imagini realizate de micii fotografi prezenţi la tabăra de fotografie de la Viscri. De asemenea, cele mai reuşite fotografii vor fi publicate pe o pagină dedicată.

Taxa de participare pentru o serie este de 1200 RON/copil. Această taxă include: cazare, 3 mese/zi – mic dejun, prânz şi cină – pregătite de localnici, în stilul tradiţional şi cu produse proaspete, o excursie la Sighişoara, taxa pentru atelierele de fotografie şi activităţile extra propuse de tabără: origami, campionat de sudoku cu imagini, mic bricolaj (bijuterii şi cărţi de vizită), teatru de umbre, cât şi materialele necesare. În funcţie de starea vremii, activităţile se vor reorganiza pe parcursul taberei. Cazarea copiilor pe perioada taberei va fi la Pensiunea Viscri 125.

Pentru mai multe informaţii despre programul din tabără şi înscriere, vizitaţi www.atelieruldecroitimagini.ro sau http://clubuldevacanta.blogspot.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Concursul pentru copii: Micii fotografi ai anului 2012! « Inimă de Român

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.