Tabara de arta la Cluj

1

Liceul Waldorf găzduiește o tabără de artă

Fundaţia Educaţie Pentru Libertate organizează de luni, 4 iulie 2011, până vineri, 8 iulie 2011, o tabără de artă pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, la Liceul Waldorf din Cluj-Napoca, situat în cartierul Zorilor, str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12. Înscrierile se pot face până luni, inclusiv.

În tabăra cu program de zi (orele 9:00-17:30), copiii participe la dou ateliere, după preferinţe: confecţionare de intrumente muzicale, creaţii manufacturiere, pictură, modelaj în lut, desen, lucru în lemn, teatru de păpuși, ansamblu de instrumente. Este vorba de creaţie, joacă şi… multă voie bună.

Parteneri prooiectului sunt Liceul Waldorf din Cluj-Napoca şi Liceul Waldorf din Iaşi. Acesta este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca şi Fundaţiei Comunitare Cluj.

Mai multe informaţii se pot obţine la www.waldorfcluj.ro.

***

Partener educațional al Programlui YouthBank Cluj, dezvoltat pe plan local de Fundația Comunitară Cluj,
Liceul Waldorf este o instituţie de învăţământ de stat, alternativă educaţională recunoscută de Ministerul
Educației. Acesta are secţie română şi maghiară, dar și grupe de grădiniţă, care asigură atingerea aceluiaşi
nivel de cunoştinţe la finalul fiecărui ciclu. Astfel, elevii susţin examenele naţionale, obţinând diploma ca în
oricare altă instituție de învățământ de stat.

Înființată în 2007 cu scopul de a sprijini activitățile liceului, Fundația Educație pentru Libertate susține
dezvoltarea instituțională și educațională a Liceului Waldorf, prin organizarea proiectelor educaționale și
culturale, adresate copiilor și tinerilor din Cluj-Napoca, cum ar fi Programul Educațional Leonardo, care le
oferă posibilitatea să participe la cursuri de dans, artă fotografică sau de instrumente (flaut, pian, vioară, chitară).

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.