Sute de noi locuri de muncă în Hunedoara la cea mai mare companie companie chineză din domeniul telecomunicaţiilor

0

ZTE Corporation, cea mai mare companie chineză din domeniul telecomunicaţiilor este interesată să investească în judeţul Hunedoara. 

Compania este pregătită să investească în infrastructura de telecomunicaţii, dar şi în deschiderea unei linii de producţie de componente electronice, anunță adevărul.ro

Componente High Tech ‘Made in Hunedoara’

Reprezentanţii corporaţiei chineze spun că, pentru început, linia de producţie ar putea oferi câteva sute de locuri de muncă. Domeniul de actvitate este reprezentat de asamblarea de componente pentru producţia de tablete, routere, telefoane mobile, modemuri şi alte echipamente de telecomunicaţii.

———–

About ZTE

ZTE Corporation is a leading global provider of telecommunications equipment and network solutions. Through its network of operators across 140 countries, the company delivers innovative products and business solutions. It connects global customers via voice, data, multimedia and WLAN. Founded in 1985, ZTE is listed on both the Hong Kong and Shenzhen Stock Exchanges and is China’s largest listed telecoms equipment company.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează