Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Succes fara drept de apel al tinerilor informaticieni de la liceul “Grigore Moisil” din Brasov la concursul ACSL (American Computer Science League)

0

Echipa de tineri olimpici in informatica sustinuta de divizia software a grupului Stefanini IT Solutions (fosta TechTeam Akela) a castigat pe 28 mai 2011 locul 1 la categoria Intermediari din cadrul concursului international ACSL (American Computer Science League).

Conform comunicatului de presa al Stefanini IT Solutions Romaniaechipa formata din olimpici de la Colegiului National de Informatica „Grigore Moisil” din Brasov s-a întors glorioasa din Statele Unite ale Americii, tinerii informaticieni obtinand premiul I la categoria Intermediate 5, cu cel mai mare punctaj din toate categoriile din concurs, chiar mai mare decat seniorii. Cu 109 din 110 puncte acumulate, elevii brasoveni s-au clasat detasat pe primul loc, cea de-a doua echipa premiata avand cu 12 puncte mai putin. Activitatea de pregatire a elevilor a fost coordonata de profesoara Manuela Serban. Elevii se pregatesc din toamna anului trecut, si au avut de trecut 4 teste preliminare pentru a accede in ultimul act al concursului, in SUA.”

De mai bine de 30 de ani, ACSL organizeaza la nivel international concursuri de programare pentru elevii din gimnaziu si liceu, anul acesta echipa de la Grigore Moisil, sustinuta de Stefanini – Romania, a concurat alaturi de alte 200 (!) de echipe din Canada, SUA si Europa, rezultatul obtinut fiind cu atat mai important.

Felicitarile Romaniei Pozitive tuturor celor implicati in aceasta prestigioasa reusita!


Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.