Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Storytelling în cadrul festivalului zilele Clujului

0

Asociaţia ASK Yourself vă invită duminica, 28 Mai, începând cu orele 17:00, la un spectacol de Storytelling internaţional ce va avea loc în incinta Casinoului din Parcul Central Cluj. Spectacolul este pus în scenă de un grup de 25 de tineri din Germania, Serbia, Bulgaria, România şi Spania. Te invităm să descoperi povești care te vor emoţiona, te vor bucura sau amuza, povești care te vor face să-ți amintești de prima dragoste sau de prima zi de liceu. Acest spectacol se desfășoară în cadrul festivalului Zilele Clujului, cu sprijinul primăriei Cluj Napoca.

Once upon a story - Zilele Clujului

Reprezentația face parte din proiectul „Once upon a story” finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+. Proiectul se desfășoară în perioada 22-31 Mai și are scopul de a ajuta cei 25 de participanţi să îşi dezvolte abilităţile de a spune poveşti și de a face cunoscute tradiţiile şi obiceiurile din ţarile lor. Tinerii cu vârsta între 17 si 30 de ani, desfăşoară activităţi bazate pe metode de educaţie non-formală precum role play, photovoice și team building. De asemenea, tinerii vor exersa vorbitul în public, lucrul în echipă şi comunicarea non-verbală. Vineri, 25 Mai, ei vor avea o reprezentație de storytelling în cadrul liceului Gheorghe Șincai din Cluj. La finalul perioadei de activități, poveștile vor fi adunate într-o carte.

ASK Yourself este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2015 care concepe, organizează şi implementează proiecte în scopul dezvoltării personale şi profesionale a tinerilor şi lucrătorilor de tineret, încurajând voluntariatul şi diversitatea culturală prin intermediul metodelor de educaţie non-formală.

Erasmus+ este programul Uniunii Europene în domeniul educaţiei, formării profesionale, tineretului şi sportului care are ca principale obiective creşterea angajabilităţii în rândul tinerilor prin acumularea de cunoştinţe necesare dezvoltării din punct de vedere personal şi professional.

Pentru orice alte detalii despre eveniment sau despre proiect, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de e-mail: contact@askyourself.ro.

Participarea este gratuită.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.