Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Storytelling Academy la Sibiu / 21- 24 august 2014

0

În 1191, ajunge vorba la Vatican că triburile germanice din Transilvania au ales să se stabilească în zonă, iar centrul așezării lor avea să fie Cibinium, după numele râului la albia căreia a fost construit.  823 de ani mai târziu, acel loc astăzi găzduiește festivaluri de muzică, artă și cultură, universități, clădiri de afaceri și rămășițe ale vechii cetăți medievale, muzee și galerii de artă, biserici, hoteluri, fabrici, spitale, școli, grădinițe, blocuri, case, cafenele, restaurante și cel mai important – oameni, oameni din diferite colțuri ale țării și ale lumii.

Povestea despre cum a ajuns acea mică așezare să devină ceea ce este astăzi și poveștile celor care au făcut aceste lucruri posibile sunt poveștile nespuse, dar care respiră prin fiecare cărămidă, zâmbet și creangă de copac. Povestea Sibiului este dedicată celor care clădesc fundații pentru generații viitoare și al căror impact crește decenii după decenii.

Povestea Sibiului este dedicată celor care deschid calea pentru ca povești mărețe să fie spuse.

Slide2

Între 21 și 24 August 2014, Sibiu va găzdui primul bootcamp de Storytelling numit Storytelling Academy. Evenimentul își propune să aducă împreună un grup de storytelleri, profesori, traineri și scriitori din România și alte țări din Europa, să le ofere ocazia de a cunoaște poveștile, cultura, istoria și oamenii din Sibiu, să descopere noi perspective legate de storytelling și să creeze împreună noi povești pe care le vor duce acasă și le vor împărtăși cu comunitățile lor.

Incluzând cazare și explorare în Muzeului Satului, vizitarea Centrului Vechi, petrecerea unei zile în zona Păltinișului la o stână de oi și aventuri în Arka Park, Storytelling Academy este un bootcamp gamificat și care implică cât mai multe activități outdoor, colaborare și dinamică.

Mai multe detalii găsiți în prezentarea de mai jos și la pagina evenimentului.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.