Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stem SURE susţine bolnavii incurabili ai Fundaţiei Hospice, la un maraton de 84 km pe Transfăgărăşan

0

Pe 7 septembrie, Stem SURE, reprezentanta din Romania a Bancii daneze de celule stem StemCare, il va sustine pe Andrei Gligor, intr-o cursa-maraton de peste 80 km, pe Transfagarasan, unde va alerga pentru Fundatia Hospice, ai carei pacienti sunt bolnavi incurabili sau cu boli in stadii terminale.

Transfagarasanul este una dintre cele mai frumoase sosele din lume, dar nu este un traseu usor de parcurs pentru un atlet, cu atat mai mult cu cat, de profesie, Andrei Gligor este IT-ist si te-ai astepta sa il gasesti cel mai adesea in spatele calculatorului.

„Andrei Gligor, sportivul care reprezinta Fundatia Hospice si pe care Stem SURE a ales il sprijine in cadrul maratonului de 84 km pe Transfagarasan, crede ca sportul te face sa iti depasesti propriile limite. Pentru noi, o asemenea atitudine este foarte importanta si de referinta, mai ales pentru cei care activeaza in domeniul sanatatii.

Alaturi de Andrei, noi dorim sa aratam tuturor oamenilor din Romania ca, pe langa salvarea de vieti cu ajutorul celulelor stem recoltate la nastere, ne dedicam cauzelor nobile, mai ales cand este vorba despre pacienti care sufera de boli incurabile, persoane care merita si au nevoie sa se convinga de faptul ca orice este posibil atunci cand crezi si lupti”, a declarat Dr. Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE.

Transmaraton 2012In 2012, Andrei Gligor a alergat 70 de kilometri pe acelasi traseu si este determinat sa revina anul acesta intr-o cursa chiar mai lunga, misiunea sa de data aceasta fiind finalizarea noului centru medical pe care Fundatia Hospice il construieste in Bucuresti.

“In aria noastra de activitate, ne confruntam adesea cu pacienti care nu cred in o a doua sansa la viata. Este de datoria noastra sa le aratam ca sperante exista intotdeauna, atat datorita performantelor in medicina cat si verticalitatii si tariei de caracter. Dupa cum spune si Andrei, chiar daca nu mai poti, continui sa alergi mai departe. A venit firesc pentru Stem SURE, in calitatea sa de Banca de celule stem, sa il sprijine pe Andrei in aceasta cauza nobila”, a declarat Dr. Bogdan Ivanescu.

Pe 7 septembrie, cand va avea loc maratonul pe Transfagarasan, se implinesc si 3 ani de cand Andrei Gligor a inceput sa alerge, urmand sa marcheze un total de 10.000 de kilometri. Stem SURE il felicita si il sprijina!

***

Despre Stem SURE

Stem SURE este reprezentanta in Romania a bancii daneze StemCare – cea mai importanta banca de celule stem din Scandinavia.

Danemarca este prima tara din lume care a adoptat o lege a mediului in anul 1973, precum si cea mai putin corupta la nivel mondial, conform organizatiei Transparency International.

Stem SURE a fost autorizata sa isi desfasoare activitatea de catre Agentia Nationala a Transplantului din Romania, incepand cu anul 2009.

Mai multe informatii despre Stem SURE puteti gasi pe site-ul bancii de celule stem: www.stemsure.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.