Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Startup Weekend Mureș este la cea de-a treia ediție, iar aceasta va avea loc la Tîrgu-Mures în perioada 22-24 mai 2014.

0

Pentru a treia oara consecutiv, Startup Weekend Mureș invită tinerii antereprenori să iși dezvolte ideile, între 22 si 24 mai, în aula Universității Petru Maior din Tîrgu-Mureș.

Pe parcursul celor trei zile de desfășurare, tineri pasionați de antreprenoriat vor forma echipe în jurul ideilor prezentate de participanți. Scopul este ca în 54 de ore de muncă, să dezvolte produse inovatoare și să lanseze noi afaceri. La final, un juriu de specialitate analizează fiecare concept de business creat.

22

Provocarea este lansată tuturor antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialiștilor de marketing și social media, studenților și oricărei persoane interesate de a da naștere unei noi afaceri într-un mediu în care orice este posibil.

Participanții au ocazia să-și prezinte ideile inovatoare sau să facă parte dintr-un proiect care li se pare interesant, să-și testeze ideile de afaceri și să interacționeze cu potențiali investitori.

La eveniment vor participa și antreprenori de succes: Josef Dunne – co-fondator Babelverse, Florin Mureșan – fondator Squirrly, Dumitru Rădoiu – fondator Sysgenic, Florian Gheorghe – angel investor, sunt doar câțiva dintre specialiștii din țară sau din străinătate care vor oferi feedback si expertiza start-up-urilor, prin mentorat.

Mai multe detalii legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul targumures.up.co sau pe Facebook – facebook.com/swmures

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.