Startup Fest / Bucuresti, 22 martie si Cluj-Napoca,14 octombrie 2011

0

Festival Startup! Workshopuri gratuite in doua orase ale tarii! Startup Fest este o suita de 2 workshop-uri despre antreprenoriat sustinute de Marius Ghenea si Doug Richard. Cele 2 evenimente sunt organizate de Fudatia Post-Privatizare si vor avea loc in Bucuresti, pe 22 martie si Cluj-Napoca, pe 14 octombrie, scrie arenabiz.ro

Temele abordate de cei 2 antreprenori si investitori vor fi avantajele si dezavantajele muncii pe cont propriu, cum sa-ti transformi ideile in afaceri profitabile, ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti construi o cariera antreprenoriala.

Participarea este gratuita.

Alte informatii despre evenimente precum si formularul de inscriere sunt pe StartupFest.

Fii urmatorul Sergey Brin sau Bill Gates! Vino la Startup Fest sa discuti cu doi antreprenori, investitori si business angels care au demonstrat ca pot, ca fac si ca vor sa va ajute si pe voi sa ajungeti antreprenori de elita!

Pe parcursul celor trei ore de discutii, Doug si Marius vor expune o serie de concepte importante care va vor ajuta sa incepeti o afacere puternica, profitabila si durabila intr-un timp foarte scurt.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează