Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

STARTUL primei ediţii Living Fitt pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi

0

INFitness dă startul primei ediţii Living Fit

 Asociaţia INFitness va da, pe 18 mai, startul primei ediţii a evenimentului de sport şi nutriţie “Living Fit”, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi.

macheta presa

 Sub deviza “Passion for a healthy life”, Asociaţia INFitness lansează prima ediţie a evenimentului Living Fit – primul concept de acest fel din Transilvania, ce reuneşte pe aceiaşi scenă sportul şi nutriţia. Evenimentul, dedicat deopotrivă pasionaţilor şi amatorilor de spot are menirea de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat. Programul condus de 27 de instuctori de top, din 4 tări, cuprinde 56 de antrenamente şi clase precum: cycling, portdebras, kangoo jumps, capoeira, deepWork şi altele. Agenda este completată de 8 seminarii de nutriţie şi sănătate şi de o expoziţie.

Programul cuprinde şi o componentă socială, realizată prin organizarea unei competiţii de echipă ce presupune parcurgea unui traseu de 10 probe consecutive, cu scopul de a genera fonduri pentru o cauză socială. Acestea vor fi direcţionate în fondul deschis de Fundaţia Comunitară Cluj, pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la Jocurile Mondiale de tenis de masă pentru paralimpici, desfăşurate în septembrie 2014, la Beijing.

Dorim să susţinem cauza lui Dacian, întrucât el trăieşte valorile şi perspectiva pe care le promovăm prin intermediul Living Fit. Conceptul este gândit să ofere participanţilor posibilitatea de a se vedea pe ei înşişi dintr-o perspectivă nouă, cea în care îşi dedică timp pentru sănătatea lor. Living Fit nu este nicidecum un one-day-show. Este un prim pas prin care ne dorim să conducem la creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi psihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Ne dorim ca acestă iniţiativă să se constituie într-un fel de comunitate suport, unde găseşti idei şi motivaţie pentru a te menţine sănătos” – declară Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

Sportul înseamnă calitatea vieţii şi esenţa dezvoltării armonioase a întregului nostru viitor. Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos include automat sportul, întregul motor al sănătăţii. Ne datorăm nouă înşine să ne descoperim limitele propriului corp, să ne îmbunătăţim şi să ne prelungim viaţa, care este <drumul> iar sportul este <cheia> pentru a-l parcurge cu succes” – spune Lucian Moldovan, Gold Schwinn Cycling Instructor în cadrul evenimentului Living Fit.

Living Fit se doreşte primul pas dintr-un program mai amplu, organizat sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Înscrieri şi bilete, pe www.livingfit.ro.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, cu sprijinul sponsorilor HERBALIFE, Farmec, WebCar, Amera Grup, al susţinătorilor Wattech, Mutanţii, Club Moving, Cluj Arena, Castle Inn, Fleur du Flavours şi al partenerilor World Class, Move On, Kangoo Club, Plafar, Iullius Mall, Starbucks, Samsara, Saladbox, Tengu, Compexit, Spot Advertising, 313.ro, PMA, Consiliul Judeţean, Primăria Locală, Fundaţia Comunitară Cluj, Youth Bank, UBB, UMF şi lista continuă.

Despre: INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

www.livingfit.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.