Stadionul Arena din Cluj-Napoca este aproape gata!

0

Vești bune pentru clujeni! Lucrările la stadionul Arena din Cluj-Napoca se apropie de finalizare! Inaugurarea stadionului Arena Cluj este planificată pentru luna august.

Nocturna cu 360 de reflectoare, însumând 2.000 de lucşi, conform recomandărilor oficialilor UEFA, este deja instalată, peluzele sunt acoperite, iar covorul de iarbă, performant şi folosit şi pe arenele din Bundesliga, este admirat până şi de constructori, anunță eurourbanism.ro

Preţul total la care se ridică lucrările stadionului din Cluj-Napoca sunt mai mici comparativ cu cele de la Naţional Arena din Bucureşti sau de la obiective similare construite în ultimii ani în Europa, unde s-au cheltuit circa 3.000 – 4.000 de euro pe scaun, faţă de Arena Cluj, cu circa 1.200 de euro pe scaun.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează