Spectacolul Camera 1306 [I Am Myself] in turneu la Alba Iulia

0

Fundatia Gabriela Tudor in parteneriat cu Centrul Cultural Poarta 7 si Hotel Parc prezinta spectacolul „Camera 1306 [I Am Myself]” la Alba Iulia in data de 28 iulie 2012, in cadrul Stagiunii Paradis Serial 2012. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasma” despre „corpul aflat intr-un spatiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţa, fragil”, si care face apel la „puterea imaginaţiei fiecaruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnata de Catrinel Catana si Cosmin Manolescu.
Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfasurat intre orele 18.00-24.00 si se va juca in data de 28 iulie 2012 la Hotelul Parc, partenerul asociat al proiectului din Alba Iulia. Accesul publicului se face la fiecare oraexclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de spectacolul programat, la poarta7@ryma.ro sau 0722 733 831. Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Trailer-ul spectacolului este disponibil lahttp://vimeo.com/25636744.

Dupa spectacolul din Alba Iulia, reprezentatiile vor continua la Hotel InterContinental Bucuresti in 12 august si 8 septembrie, precum si cu o reprezentatie la Timisoara in toamna 2012. „Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeana in august 2011 in cadrul Stockholm Fringe Fest, cu sustinerea Institutului Cultural Roman din Stockholm, si a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitatia Institutului Cultural Roman, precum si in cadrul festivalului „Time to Dance” din Riga (Letonia), in iunie 2012.

 

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial si a Centrului National al Dansului Bucuresti, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucuresti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) si al Asociatiei 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, si al Centrului de Cultura “George Apostu” (Bacau).

Stagiunea Paradis Serial include turneul spectacolului „Camera 1306 [I Am Myself]” in 2012, un atelier de dans contemporan la Teatrul National din Timisoara, precum si prezentarea la Bucuresti si Amsterdam a spectacolului HI BYE, ce va fi realizat in toamna 2012 de coregrafii Cosmin Manolescu si Gabriella Maiorino (Italia/Olanda).

Stagiunea Paradis Serial este un proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Parteneri media: Sapte Seri, veiozaarte, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează