Spectacol cavaleresc cu arme si cai in comuna Cristian, 2 iulie 2011

0

SPECTACOLUL CAVALERESC CU ARME SI CAI „800 DE ANI DE LA INTRAREA CAVALERILOR TEUTONI IN TARA BARSEI”, organizat de sambata, 2 iulie 2011 ora 10.00, in Centrul Istoric al comunei Cristian.

La eveniment al carui scenariu va reconstitui momentul istoric al descinderii Cavalerilor Teutoni in Tara Barsei de la care se implinesc 800 de ani sunt asteptati reprezentanti ai comunitatilor de sasi din Cristian si imprejurimi.

Scenariu si regia: FLORIN SASARMAN

Sursa: Contul de Facebook Brasovul oras magic

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează