Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol caritabil la Brasov cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor Bolnavi de Cancer

0

Spectacol caritabil „Zâmbet de copil”, ediția a IV-a

În Romania, mai mult de jumătate din copiii cu cancer se vindecă! Iar acesta nu este un mit. Bazându-se pe povești reale de viață, Asociația AMURADIA, în parteneriat cu Liceul „Andrei Mureșanu” și Seminarul Ortodox Dumitru Stăniloae, sărbătorește printr-un spectacol caritabil, Ziua Internațională a Copiilor Bolnavi de Cancer.

Amuradia - 15febr2016

Evenimentul denumit „Zâmbet de Copil” se află la a IV-a ediție și va avea loc în data de 15 februarie 2016 (luni) la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18:00, având ca scop conștientizarea populației de creșterea numărului de cazuri de copii bolnavi de cancer dar și faptul că, descoperit din timp, cancerul la copii are șanse mari de vindecare. Anul acesta, spectacolul caritabil este organizat la inițiativa profesorilor Mirona Pavel și Marius Modiga și a președintului Asociației Amuradia, Ramonei Timofte. Invitații speciali sunt Cvintetul Anatoly, Nicolae Voiculeț și Ovidiu Scridon. Spectacolul va fi completat de o expoziție cu lucrări plastice ale elevilor de la Liceul „Andrei Mureșanu”.

Fondurile stânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către David, un băiețel care luptă pentru o viață normală. Există pentru el o şansă de recuperare la Clinica Internaţională de Recuperare din Ucraina, pentru care ar avea însă nevoie de 35.000 euro, o sumă exorbitantă ce depășeste cu mult posibilitățile familiei lui David. Vă invităm astfel să luați parte la acest eveniment, și împreună să contribuim la câștigarea luptei cu această boală!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.