Spectacol aniversar Crispus la Festivalul Medieval de la Sibiu

0

Trupa Crispus, alături de 2 dintre membrii trupei Sistem,  Phlo și Robi, sărbătorește 10 ani de la înfiinţare printr-un spectacol special creat pentru Festivalul Medieval „Cetăți Transilvane” de acasă, de la Sibiu. Show-ul „Master of flames” va avea loc duminică, 25 august, de la ora 22, în Piaţa Mare din Sibiu.

Cea mai titrată trupă de show cu foc din România împlinește un deceniu de activitate. Nu întâmplător, un astfel de eveniment va avea loc în cadrul Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane”, alături de Phlo și Robi, apropiați ai trupei și maeștri ai percuției. În urmă cu un deceniu, Crispus avea primul show din carieră în cadrul aceluiași festival. De atunci și până acum, în fiecare an, au revenit pe scena Festivalului Medieval, și-au perfecționat spectacolele, le-au îmbogățit cu muzică live și efecte pirotehnice asigurate de Pyro Events. Showul de duminică este o dovadă a maturității trupei, un regal oferit cadou celor de acasă, celor care i-au sprijinit și i-au ajuta să evolueze pe tot parcursul acestor ani.

Master of flames” îmbină cele mai impresionante acrobații cu focul cu muzica live susținută de Phlo și Robi, 2 dintre membrii trupei Sistem. Un show plin de surprize, cu povești despre putere, mituri, forța de a stăpâni focul și mândria de a performa în fața publicului de acasă.   Pentru că un deceniu de activitate din cariera Crispus nu poate fi sărbătorită decât în fața publicului sibian, care i-a susținut întotdeauna.

Este cel mai bine, şi totodată cel mai greu să performezi acasă. Publicul din Sibiu ne-a fost alături încă de la primele reprezentaţii. Iată că au trecut 10 ani, în care calitatea spectacolelor noastre a crescut, la fel şi aşteptările lor. Am pregătit ceva deosebit, spectacolul va fi o adevărată sărbătoare, un moment important pentru noi, pe care vrem să îl împărţim cu prietenii noştri, publicul sibian”, a spus Rareş Helici, manager Crispus.

Cu o exeperienţă de peste 10 ani în spectacole de stradă, trupa Crispus a impresionat încă de la primele apariţii. Cea mai titrată trupă de show cu foc autohtonă are în portofoliu sute de spectacole, care au adunat sute de mii de oameni, în ţară şi străinătate. Pentru Crispus, jocul cu focul este o provocare continuă, astfel încât spectacolele lor sunt îmbogăţite permanent cu elemente acrobatice şi artistice şi adaptate fiecărui tip de eveniment în parte.

Crispus 10 ANI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.