Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Special Youth Development Program

0

Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc  recrutează voluntari!

În România sunt 20.000 de copii instituționalizați, 2.500 părăsesc anual centrele de plasament sau casele de tip familial. 10% se integrează în societate, însă… 90% ajung pe străzi sau în penitenciare.

Cum poți contribui la schimbare?

Vino alături de noi!

Fii voluntar în cadrul proiectului

Special Youth Development Program” este un proiect care are ca scop dezvoltarea abilităților de viață ale copiilor și tinerilor din centre de plasament și case de tip familial din județul Alba în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora și facilitării integrării sociale.

Atelierele de educație non-formală privind dezvoltarea abilităților de viață se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2019, pentru 50 de copii și tineri din cadrul a trei case de tip familial din județul Alba.

Așteptăm CV-ul tău pe acdpccr@gmail.com

Mai multe detalii despre proiect găsești pe http://acdpccr.com/projects/sydp2.html sau la telefon 0753063882.

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/acdpccr

Proiectul „Special Youth Development Program” este finanțat prin programul Start ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.