Spatiu pietonal si parcare subterana in centrul istoric din Sfantu Gheorghe

0

Autoritatile din Sfântu Gheorghe au decis amenajarea unei parcări subterane cu peste 200 de locuri sub strada Libertăţii din centrul oraşului. Potrivit eurourbanism.ro, proiectul parcări subterane a fost evaluat la peste 11 milioane de lei.

Amenajarea parcării subterane este parte dintr-un proiect mai amplu de reamenajare a centrului istoric al oraşului. Acest plan cuprinde amenajarea spaţiilor pietonale din centrul istoric al municipiului Sfântu Gheorghe, inclusiv strada Libertăţii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează